1. Home
  2. Inspiratie
  3. Festival outfit: dit zijn de 3 outfits waar wij verliefd op zijn

Festival outfit: dit zijn de 3 outfits waar wij verliefd op zijn

Door Dionne - Dinsdag 21 Mei 2019 | 13:31

Ben jij op zoek naar een mooie festival outfit? Wij dansen met alle liefde het festivalseizoen door in één van deze prachtige jurkjes. Want let’s be honest: dat het festivalseizoen van start is gegaan, is een mooi excuus om weer nieuwe kleding te kopen. Festival kleding is namelijk zo langzamerhand een belangrijk onderdeel van jouw garderobe geworden. Ben jij benieuwd naar onze favoriete jurkjes? Wij hebben een top 3 voor samengesteld.

Say hello: dit is jouw nieuwe festival outfit

Natuurlijk zie je het liefst een zonnetje als je naar buiten kijkt, maar helaas hebben we ook weleens last van verschrikkelijk nat weer. Wanneer je stopt met balen en je gewoon gaat met die banaan, komt alles goed. Het is dus belangrijk om rekening te houden met mooi weer, maar ook zeker met slecht weer. Maar dan is de grote hamvraag uiteraard: hoe stel je een festival outfit samen? Layer it up! Doe zoveel mogelijk laagjes aan. Op bijna ieder weertype kun je je namelijk ontzettend knap en stijlvol kleden. Do you want to know how? Lees dan snel verder voor drie stijlvolle festival outfits.

festival outfit

De lange jurk met cowboylaarzen

Of in het ergste geval: rain boots. Een regenachtige dag is misschien niet waar je op gehoopt had, maar wel het meest denkbare in Nederland. Valt de regen echt met bakken uit de lucht? Niet getreurd, want hier kun je je zeker op kleden! Nog nooit geïnvesteerd in mooie (regen)laarzen? Dan is dit het moment. Schaf laarzen aan waar je lekker mee in de plassen kunt stappen. Enne, doe die regenjas er ook nog maar bij! Daaronder draag je een heerlijke maxi jurk met lange mouwen. Is het ook koud? Draag dan over de maxi jurk een fijne knit, sweater of hoodie. Met deze outfit ben je fashionable gekleed op jouw favoriete festival. We laten die regen natuurlijk niet ons festival verpesten.

De outfit met bright kleuren

Dat neon een trend wordt aankomend seizoen dat wisten we al. En zeker voor een festival outfit zijn felle kleuren ideaal. Wij vinden het daarom ook helemaal niet erg dat deze trend herboren is. Combineer een felgekleurd jurkje met neutrale items, bijvoorbeeld een wit t-shirt onder een oranje slip dress of een zwarte fanny pack. HEBBEN!

Woodstock returns

Luck you, het zonnetje schijnt. Dan wordt het tijd om all the way te gaan. Haal die bohemian outfit maar uit de kast! Iedere jaar komt de bohemian trend weer terug, maar dan in een nieuw jasje. Deze stijl maakt het combineren van verschillende items mogelijk. Denk aan prints on prints en grote gouden accessoires. Wat je per se wilt hebben dit jaar? Grote statement oorbellen, snake prints en een jurk met taille riem mag ook niet ontbreken!

Voor welke outfit kies jij? 

Lees ook