1. Home
  2. Inspiratie
  3. Vooruitblik: Feestjurkjes en de feestdagen

Vooruitblik: Feestjurkjes en de feestdagen

Door Marise Doeve - Dinsdag 24 September 2013 | 16:09

Feestjurkjes en kerstjurkjes

Piep! Piep! Piep! Het is 7 uur ’s ochtends geweest en ik heb ondertussen al drie keer gesnoozed. Ik moet-moet-moet er nu echt uit maar m’n bed ligt zo ontzettend lekker. Mijn tenen piepen een klein stukje onder de deken uit en verraden hoe koud het is in mijn slaapkamer. Voor mijn gevoel is de winter alweer dik en breed begonnen.

Het wordt steeds sneller donker, de eerste zak pepernoten heb ik alweer op en tot overmaat van ramp stond de eerste kerstkaarten verkoper dit weekend al bij me aan de deur. Hoewel ik niet uitkijk naar de koudere en kortere dagen is er één ding waar ik wel naar uitkijk: de feestdagen!

Met zijn allen gezellig rond de kerstboom, het lekkerste eten en gezellige lichtjes overal. En niet te vergeten; de kans om je compleet over the top feestelijk te kleden met de mooiste feestjurkjes. Goud, zilver, glitters, pailletten en ruches, allemaal details die je normaal never nooit in mijn kast zou aantreffen maar één week per jaar mag het.

Feestjurkjes online kopen

En juist om die reden ben ik, terwijl jouw zomerjurkjes waarschijnlijk nog niet eens zijn opgeborgen, nu als haantje de voorste alweer op zoek naar de mooiste feestjurkjes. Heb jij ook zo’n zin in mooie feestjurkjes? Dan heb ik twee tips voor je: 1. de cocktailjurkjes pagina die altijd vol staat met mooie party dresses en 2. de kerstjurkjes pagina, die we vanaf nu weer dagelijks voor je aanvullen met de mooiste feestjurkjes.

Feestjurkjes op Jurkjes.nl

Lees ook