1. Home
  2. Inspiratie
  3. Feestjurkjes: het is cocktail O’Clock!

Feestjurkjes: het is cocktail O’Clock!

Door Dionne - Woensdag 07 November 2018 | 20:01

Het is tijd voor oversized schouders, mini jurkjes en de 80’s va va voom: welkom op ons cocktail uurtje. Misschien denk je ‘is het niet te vroeg om al feestjurken te showen?’ Nee, want er is altijd wel een gelegenheid waarbij je jouw favoriete feestjurkjes uit de kast mag toveren. En hallo, het is inmiddels al november. Voor je het weet hangt je huis weer vol met kerstverlichting en hoor je overal weer de leuke jingle bells. Binnenkort een leuke party? Dit zijn onze favorieten feestjurkjes, want life is too short to wear boring clothes…

De feestjurkjes zijn dit jaar excentrieker dan ooit. Ken je Madonna’s videoclip Material Girl nog? Juist. Aan deze outfits moet je denken. Jurkjes die perfect zijn om een avondje de dansvloer te rocken. Met sequins, zo kort mogelijk en gecombineerd met de meest doorschijnende panty ooit. Natuurlijk kun je er heel makkelijk je eigen draai aan geven en hoef je er niet volledig uit te zien als een pop icon. Maar het leukste is natuurlijk als je heerlijk extravagant te werk gaat, zoals bij Yves Saint Laurent bijvoorbeeld. Al staat dit merk bekend om haar vrouwelijke designs en invloeden uit het verleden. Combineer de feestjurkjes met goede platforms en je slaat de spijker op zijn kop!

feestjurken

Beeld cc: NYC Bambi

Deze feestjurkjes zijn fiercer dan ooit

Het lijkt wel of modeland een beetje genoeg heeft van alles wat saai is, denk aan neon jurken en ook sparkling zilveren jurken zijn een ding. De schouders mogen heerlijk oversized, de printjes all over en vrouwelijker dan ooit. Krijg je er nog niet echt een beeld bij? Gelukkig zijn wij daar om je een aantal van deze cocktailjurkjes te laten zien. Mix en match met je favoriete sieraden en platform heels of je comfortabele Dr. Martens met plateauzool: alles mag en kan dit seizoen. A star is born, laten we maar zeggen.

Shop hier jouw favoriete cocktail hour jurkje!

Lees ook