1. Home
  2. Inspiratie
  3. Fabulous zwanger zoals Beyoncé

Fabulous zwanger zoals Beyoncé

Door Sanne Van Der Ploeg - Vrijdag 03 Februari 2017 | 17:05

Inmiddels heb je het vast wel gehoord: Beyoncé – a.k.a. Queen B – is weer zwanger, van een tweeling nog wel. En natuurlijk kondigde ze dat geheel op z’n Beyoncé’s aan: creatief, groots én sexy. Maar dus ook heel bloot. Zou Beyoncé moeite hebben met het vinden van leuke zwangerschapjurkjes? Niet nodig! Wij zetten de beste suggesties voor haar op een rij.

 

Wat we leerden van de vorige keer

Tijdens haar zwangerschap van haar eerste dochter, Blue Ivy, bewees Beyoncé het al: zelfs als ze zwanger is, is ze haar bijnaam Queen B waardig. Ze verscheen in de ene mooie zwangerschapsjurk na de andere. Enige verschil tussen zwangere en niet-zwangere Bey is haar babybump, die dit jaar nóg groter zal zijn.

Als Bey het kan, kunnen wij het ook

Er fabulous bijlopen tijdens je zwangerschap, bedoelen we dan. Niet het krijgen van tien miljoen likes op een Instagramfoto, want dat kan echt alleen Beyoncé. Anyway, hoe verleidelijk het ook is om lekker je joggingpak in te schieten, je zal je uiteindelijk mooier (en daardoor fijner) voelen in een mooie zwangerschapsjurk. En daar is niet eens een zoektocht voor nodig: onze selectie van Beyoncé-waardige positiejurken vind je HIER!

Lees ook