1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dubbel feest: zwanger met kerst

Dubbel feest: zwanger met kerst

Door Sanne Van Der Ploeg - Woensdag 07 December 2016 | 17:02

Hoera, zwanger! Hartstikke leuk een kleine op komst, zeker, tuurlijk, maar: wat moet je nou toch in vredesnaam aan met die feestdagen? Je ziet alle kersttrends voorbijkomen, maar wat kan jij daarmee, met je bolle buik? We snappen je zorgen, maar girl: op ons kun je rekenen. Jij bent zwanger – je moet ontspannen – wij verlossen je van je stress.

zwanger met kerst: dubbel feest

Easy peasy

We stellen je gelijk gerust: een mooie zwangerschapskerstjurk vinden is niet moeilijk. Gehuld in glitters, chic in kant of juist een jurk in één van de typische kerstkleuren: ook als je zwanger bent rock je deze trends gewoon. Zwangerschapskerstjurken zijn er in net zulke mooie uitvoeringen als andere kerstjurkjes. Sommige zijn zelfs zo mooi, dat het jammer is dat je ‘m na negen maanden niet meer aankunt…

Het geld en de moeite waard?

Speciaal een nieuwe feestjurk kopen inclusief extra buikruimte, is dat niet zonde van je geld? Misschien, maar koop je niet elk jaar een nieuwe jurk voor de feestdagen (die je daarna bijna nooit meer draagt)? Wat dat betreft geef je dus niks extra’s uit, alleen de buikruimte is ‘extra’. Daarnaast ben je als zwangere vrouw op je mooist, dus de feestperiode is hét moment om te schitteren, toch? Zeker de moeite waard dus!

Ook hoeft een mooie zwangerschapsjurk helemaal niet duur te zijn, hoor. Je kunt al vanaf 21 euro (!) een supermooie jurk scoren. Nu deze mooie (en goedkope) jurkjes nog vinden… Wij zijn je voor!

Shop de mooiste zwangerschapskerstjurken hier >>

Lees ook