1. Home
  2. Inspiratie
  3. Drie Dwaze Dagen – De Bijenkorf

Drie Dwaze Dagen – De Bijenkorf

Door Admin - Maandag 01 Oktober 2012 | 14:31

Nog drie dagen en dan is het zover! Dan gaan de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf namelijk weer van start. Het is een bekend fenomeen geworden: het warenhuis biedt drie dagen lang producten van topmerken aan met dwaze kortingen. Alle koopjesjagers verzamelen zich, online- en offline, en het shopfestijn kan beginnen!

Donderdag beginnen de Drie Dwaze Dagen officieel. Om 8 uur kan je terecht in een van de warenhuizen en vanaf 9 uur start het online. Je kunt online alvast een kijkje nemen in de Drie Dwaze Dagen boekjes en je favoriete producten aan een verlanglijst toevoegen. Het assortiment is dit jaar groter dan ooit. Er zijn meer dan 3 miljoen artikelen ingekocht van ruim 400 topmerken. Van de bekende woon- en kookartikelen tot de cosmeticaproducten en het grote aanbod aan mode. De Bijenkorf pakt ook dit jaar weer groots uit!

Van de ruim 400 merken en 3 miljoen artikelen zijn er een aantal hoogtepunten. Zo zal de Bijenkorf onder andere gevuld zijn met de topmerken Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss en Hans Ubbink. Van de 3 miljoen artikelen zijn er een aantal exclusief verkrijgbaar tijdens de Drie Dwaze Dagen. Onder andere een 3D-printer (hebben!), een digitale piano en een medische bodyscan. Naast het grote assortiment wordt er ook gedacht aan het vermaak tijdens het shoppen. Zo treden Ben Saunders en Glennis Grace bijvoorbeeld op tijdens deze Dwaze Parade.

In drie dagen tijd verwacht de Bijenkorf meer dan 1,2 miljoen bezoekers in de twaalf filialen en 3 miljoen bezoekers online. Vanaf september konden klanten al via een online game in een virtuele rij gaan staan om zo een vroege start te winnen voor de Drie Dwaze Dagen. De Dagen zijn ontstaan tijdens de economische crisis in de jaren ’80 en ze behoren inmiddels tot de grootste verkoopstunts van Europa.

Wij zijn ondertussen al behoorlijk hebberig geworden van alle artikelen in de online boekjes. We hebben de mooiste jurkjes voor de Drie Dwaze Dagen, per dag, op een rijtje gezet. Hebben jullie al een favoriet?

Donderdag 4 oktober

Drie Dwaze Dagen 4 oktober jurkjes

Van links naar rechts: Supertrash van 79,95 voor 50,-, DKNY van 219,- voor 155,-, Scenario van 79,95 voor 45,-

Vrijdag 5 oktober

Drie Dwaze Dagen 5 oktober jurkjes

Van links naar rechts: Pure van 89,95 voor 59,-, De Bijenkorf van 59,95 voor 39,-, Reiss van 250,- voor 175,-

Zaterdag 6 oktober

Drie Dwaze Dagen 6 oktober jurkjes

Van links naar rechts: Julien le Roy 89,95 voor 59,-, De Bijenkorf van 69,95 voor 49,-, Ted Baker van 225,- voor 155,-

 

Lees ook