1. Home
  2. Inspiratie
  3. Mis dit niet: Top 10 Drie Dwaze Dagen musthaves!

Mis dit niet: Top 10 Drie Dwaze Dagen musthaves!

Door Britte Kramer - Woensdag 02 Oktober 2013 | 07:43

Jawel, het is weer feest bij de Bijenkorf. Het meest luxueuze warenhuis van Nederland staat vanaf vandaag weer Drie Dwaze Dagen lang op z’n kop. Driewerf hoera!

Shop bij de Drie Dwaze Dagen 2013 | De Bijenkorf

Dat menig man enthousiast wordt van een dubbel D, ach, dat zal wel. Wij vrouwen gaan pas echt uit ons dak bij de driedubbele D van de Drie Dwaze Dagen. Goed, misschien wat flauw, maar je kunt het ons moeilijk kwalijk nemen dat we niet helemaal onszelf zijn, zo aan de start van deze dwaze driedaagse.

Behoeft dit festijn na dertig edities – jawel, de DDD mag ditmaal nog een extra ‘D’, van dertigste, toevoegen  – nog enige uitleg? Goed, heel kort dan: de beste spullen van de beste merken, drie dagen lang tegen stuntprijzen. Dat betekent dus ook dat je, mocht je de thrill van het koopjesjagen live bij je plaatselijke Bijenkorf willen ervaren, niet vies moet zijn van wat duw- en trekwerk, en bij voorkeur de beschikking hebt over een flinke dosis engelengeduld.

Is dat niet het geval en ga je liever online door het dolle? Goed nieuws: vandaag om 9:00 uur in de ochtend openen ook de poorten van de online Bijenkorf. Om iedereen een eerlijke koopjesjacht te geven, zonder crashende sites, heeft de Bijenkorf, zoals het een sjiek warenhuis betaamt, een heuse online portier ingehuurd. Bij pieken zal deze je vragen om een beetje geduld en laat hij je zien hoeveel trappelende dames er vóór je in de rij staan – inclusief geschatte wachttijd.

De boekjes hebben wij natuurlijk al Drie Dubbel en Dwars doorgebladerd en met merken als Supertrash, Fab, UGG, Levi’s, Armani Jeans en Hugo Boss weet je wel dat je ook dit jaar weer goed zit bij de Bijenkorf. De top 10 binnen de damesmode hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

Waar wacht je nog op?! Klik hier om direct naar de Drie Dwaze Dagen te gaan!

Ps: Ben je al Bijenkorf Member? Dan word je, ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan, ook nog eens getrakteerd op 10% extra Memberkorting bovenop een groot deel van het assortiment van de Drie Dwaze Dagen.

Drie Dwaze Dagen top 10 musthaves | De Bijenkorf

Supertrash € 89,95 € 59,-

Supertrash fake fur jas

Supertrash € 229,95 € 149,-

Supertrash Delmia

Supertrash € 89,95 € 45,-

Maison Scotch skinny jeans met print

Maison Scotch € 89,95 € 59,-

G-Star RAW skinny jeans

G-Star € 99,- € 65,-

French Connection bodycon jurk met kanten rug

French Connection € 95,- € 59,-

Maison Scotch gewatteerde jas

Maison Scotch € 249,95 € 169,-

Maison Scotch skinny jeans

Maison Scotch € 99,95 € 49,-

Maison Scotch vest met sterren

Maison Scotch € 89,95 € 59,-

Replay a-symmetrische jurk

Replay € 105,- € 65,-

 

Lees ook