1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit zijn dé trendkleuren van 2022!

Dit zijn dé trendkleuren van 2022!

Door Ilse Bloemendal - Vrijdag 25 Februari 2022 | 12:18

2022 wordt waarschijnlijk hét jaar van verandering. Hierbij horen ook verfrissende, inspirerende nieuwe trendkleuren. Zorg dat je in 2022 deze kleuren toevoegt aan je garderobe om er dit jaar altijd stijlvol en volgens de laatste trends bij te lopen.

Bruin

Bruin is een van de trendkleuren van 2022. Bruin is natuurlijk een heel breed begrip en bestaat uit verschillende tinten. Alle tinten bruin zijn dit jaar helemaal hot, maar de kleur van pure chocolade is echt perfect. Kies voor mooie luxe stof als leer of satijn om de chocoladekleur het best tot zijn recht te laten komen. Met een bruine jurk maak je een verpletterende indruk.

Lila

Je zag deze kleur vorig jaar al veel voorbijkomen, maar nu is lila kleding écht onmisbaar in je garderobe. Waarschijnlijk denk je nu gelijk aan girly outfits, maar niets is minder waar. Combineer een lila wollen jurk met stoere boots voor een stoere look. Als je deze kleur met donkere combineert, zorg je ervoor dat de kleur er uitspringt.

Olijfgroen

Olijfgroen is een kleur die je het hele jaar door kan dragen. Combineer hem in de winter met grijs, bruin of zwart. Als het zonnetje begint te schijnen, is deze trendkleur leuk om te combineren met wit of rood. Wat dacht je van een olijfgroene jurk met witte of zwarte laarsjes?

Merlot

Ben je een liefhebber van Merlot? Goed nieuws, want deze kleur staat niet alleen prachtig in een wijnglas – maar ook in je outfit. Deze kleur leent zich perfect uit voor de feestdagen, maar is ook leuk om te dragen in de lente en zomer. Het is een chique kleur – perfect voor een mooie donkerrode jurk. Maak het af met merlot-rode nagellak! Chique en stijlvol.

Welke trendkleur spreekt jou het meest aan?

Lees ook