1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit zijn de leukste jurkjes voor een 21-diner!

Dit zijn de leukste jurkjes voor een 21-diner!

Door Ilse Bloemendal - Maandag 29 Augustus 2022 | 10:57

 21 diners zijn tegenwoordig helemaal hot en happening. Als je er geweest ben, kan je dit vast en zeker beamen. Gezellig dineren met al je vriendinnen, lachwekkende (en soms wat gênante) speeches en drankjes tot laat in de avond. Iedereen is chic gekleed, compleet volgens de dresscode van het thema. Ben je ook uitgenodigd voor een 21-diner en weet je niet wat je aan moet trekken? Hierbij de leukste jurkjes voor zo’n legendarische avond. 

1. Een rood jurkje

Rood is helemaal terug van weggeweest. Goed nieuws voor alle blondines: rood is niets voor niets uitgeroepen voor de mooiste kleur voor vrouwen met blond haar. Maar ook voor de brunettes onder ons is een rood jurkje een absolute aanrader. Het is dan ook niet heel gek dat rood een veel voorkomend thema’s is voor 21-diners. Ga voor chique rood jurkje om echt in de stemming te kopen. Je kunt ook kiezen voor een iets subtieler jurkje, die je het hele jaar door kunt dragen. Laat je inspireren door deze mooie rode jurkjes.

 

 

2. Een little black dress

De Little Black Dress, oftewel het korte zwarte jurkje. Misschien wel het meest populairste jurkje ter wereld. Want als je als jurkje een eigen afkorting hebt, dan kun je toch wel stellen dat je het gemaakt hebt, nietwaar? Dit jurkje is ook perfect voor een 21-diner. Trek je pumps maar uit de kast en glitter je iedereen omver in een kort zwart partyjurkje. Ook leuk: een A-lijn variant met kant. Keus genoeg.

3. Een kleurrijk jurkje met kant en leuke details

Heeft het 21-diner een feestelijk thema? Fijn, dan mag je helemaal zelf bedenken wat je draagt. Pak flink uit, maar kijk goed wat bij jou past. Hieronder vind je de allermooiste feestjurken bij elkaar – van cocktailjurkjes tot elegante galajurken. En onthoud: het leven is een feest, maar je moet wel zelf de feestjurk aantrekken!

4. Jurkjes met print

Jurkjes met print zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het modebeeld, en terecht! Een bloemenprintje het altijd goed op een 21-diner. Ook veel meiden kiezen tegenwoordig voor een panter thema. Ga dan voor een jurkje met panterprint. Laat dat net een van de jurkjestrends zijn van dit jaar… Leuke van dit jurkje is dat je hem het hele jaar door kunt dragen. Tijdens het diner met een paar hakken, maar op een schooldag met een paar sneakers.

5. Jurkjes in pastelprint

Pastel is always a good idea. Met een jurkje in pastelkleur creëer je direct een zachte en dromerige vibe. Ideaal voor een 21-diner. Ga voor een zacht lila wikkeljurkje of een lichtblauwe bodycon. Kies zelf je kleur en model en maak een fantastische indruk. Maak het af met een paar witte of beige hakken. Oh la la!

6. Glitterjurkjes

Het thema glitter en glamour kon absoluut niet ontbreken in dit lijstje. Glitter thema’s zijn de allerbeste optie als je eens écht wilt uitpakken met een feestelijke gelegenheid. Hier hoort natuurlijk een glitterjurkje bij. Shiny zwart, glamorous goud of sparkly zilver, we have it all! Of je nu wilt shinen in een baljurk of pailletten jurk die van top tot teen bedekt is met glitters of liever een subtieler glitteraccent jurkje hebt: je vindt jouw glitterjurk hieronder.

 

Lees ook