1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit zijn de kleurencombinaties voor lente/zomer 2019

Dit zijn de kleurencombinaties voor lente/zomer 2019

Door Dionne - Vrijdag 19 April 2019 | 10:25

Voel jij je ’s ochtends weleens ongeïnspireerd? Don’t worry! We snappen helemaal hoe jij je voelt. Het is de periode waarin je moet beslissen of je voor een luchtig jurkje gaat of kiest voor een longsleeve jurkje omdat het net iets te koud is. Als wij ons zo voelen, dan kijken we naar de catwalkshows van bekende merken en dan met name de kleurencombinaties. Nou ja, neem het niet al te letterlijk, want veel items vertalen zich niet door naar het straatbeeld. Net iets té extreem… 

kleurencombinaties

5x kleurencombinaties voor het nieuwe seizoen

In plaats daarvan maken we aantekeningen van de trends waarmee we iets kunnen. Enne daaruit blijkt dat niets te gek is op kleurengebied aankomend seizoen. Hoewel er een goede dosis lef voor nodig is, kunnen we deze kleurencombo’s heel easy in onze eigen garderobe doorvertalen. Wij hebben vijf verschillende kleurencombinaties op een rij gezet waarmee je even vooruit kunt.

Pink versus rood

Dit duo blijft voorlopig nog wel even en daar zijn wij ontzettend gelukkig mee. Vloeken? Dat is allang verleden tijd. Op zichzelf zijn dit al sprekende kleuren, maar met elkaar gecombineerd zijn ze onweerstaanbaar. Hier word je toch instant happy van? Laat je inspireren door deze poolside-look. 

Apricot versus beige

En welkom modern beach vibe! Trek een mooie jurk in apricot aan naar het strand en combineer deze outfit met een beige zonnehoed en/of tas. Naar kantoor draag je een mooie apricot blouse in combinatie met een beige broek gemaakt van linnen. Beter kan niet, right? 

Zilver versus wit

Zilver in de zomer? Yes, mits gecombineerd met een lichte tint zoals wit of geel! Zilver valt natuurlijk van zichzelf al op, dus waarom zou je niet nog een stapje verder gaan? Door zilver te combineren met wit, valt deze tint nog meer op. En geel heeft geen toelichting nodig, toch?

Fuchsia versus olijfgroen

Een felle kleur, zoals fuchsia roze, wordt zachter als je deze combineer met olijfgroen. Draag deze look met platte sandalen en je hebt de perfecte look voor tijdens een weekendje weg.

Lila versus pastelpink

Je ziet eruit als een schattige cupcake, maar deze look is on trend dit seizoen. Open Instagram en je ziet een hoop modemeisjes deze gedurfde look rocken. De perfecte lente-outfit als je het ons vraagt.

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.