1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit zijn dé trendkleuren van lente/zomer 2018

Dit zijn dé trendkleuren van lente/zomer 2018

Door Ana Banjanin - Vrijdag 23 Februari 2018 | 13:00

De meesten van ons tellen de dagen al af, tot we eindelijk de koude en regenachtige winterdagen achter ons kunnen laten, en ons volledig kunnen focussen op het volgende seizoen: de lente. 21 maart is het dan eindelijk zover, het begin van de lente, and we can’t wait! Zon en warmte: wij wachten met smart! Ben jij benieuwd naar dé trendkleuren waar jij dit voorjaar echt in moet shinen? Je leest het hier!

En hoe luid jij de lente in? Juist! Door nu alvast de meest fantastische jurkjes aan te schaffen, helemaal in de trendkleuren van de lente/zomer 2018: van rood tot blauw, en van geel tot roze en zelfs paars: met deze jurkjes ben jij deze lente en zomer hoe dan ook helemaal on fleek. Wij zeggen: shop ’till you drop!

CHERRY TOMATO: ZO ROOD ALS EEN TOMAAT

Deze lente en zomer rocken we geen lieve, zachte tintjes. Nee, we gaan voor rood. Tomatenrood om precies te zijn. Durf op te vallen, met jouw red dress.

 

 

PALACE BLUE: VERZACHTEND EN KALMEREND

Blauw is een koele, rustige en neutrale kleur. Maar in welke tint blauw shine jij dit voorjaar? Felblauw? Niet persé. Baby blauw? Ook niet echt. We gaan voor een tintje donkerder dan baby blauw. We zien deze tint overal voorbijkomen en jij ziet er hoe dan ook te gek uit met deze jurkjes!

MEADOWLARK: GEEL IS DE KLEUR VAN ZON, LICHT EN LEVEN

Vrolijker dan dit krijg je het niet, met deze fantastische, felle en opvallende gele jurkjes. Het zijn echte eyecatchers, en jij steelt straks hoe dan ook de show met jouw gele jurkje.

RAPTURE ROSE: LIEFDE EN BLIJDSCHAP

Aha, roze is dus dé kleur van blijdschap! Geen wonder dat wij spontaan een lach op ons gezicht krijgen bij het zien van roze jurkjes. Sweet and innocent en dus de kleur van happiness. Wij houden ervan! Shop hier een gloednieuw roze jurkje.

ULTRA VIOLET: LUXE, MAGIE EN PASSIE

Paars is dé kleur om jouw eigen stijl te benadrukken en daarnaast ook nog eens door Pantone verkozen tot dé kleur van het jaar! Met een paarse jurk straal je individualiteit uit, je laat zien dat je vol creativiteit zit en zeker niet bang bent om jezelf te zijn. Is ultra violet voor jou een tikkeltje té paars en vind je het lastig om een jurkje in deze kleur te stylen? Wij vertellen je hier hoe je deze trendkleur het beste draagt.

Met deze lentejurkjes inspo ben jij deze lente hoe dan ook helemaal tot in de puntjes verzorgd. Trendyfleeky en fabulous: ga voor één (of meer natuurlijk) van de fantastische trendkleuren en jij hoeft je deze lente en zomer helemaal geen zorgen meer te maken. Het enige waar we nu nog op wachten, is de zon!

Nog veel meer fantastische jurkjes shop je hier

Lees ook