1. Home
  2. Inspiratie
  3. De geplooide jurk: deze jurk is de nieuwe Instagramhit

De geplooide jurk: deze jurk is de nieuwe Instagramhit

Door Dionne - Vrijdag 15 Maart 2019 | 10:01

De geplooide jurk is nooit echt uit de mode geweest, maar dit seizoen zien we ‘m wel heel erg vaak verschijnen op Instagram. Het moge duidelijk zijn: de geplooide jurk is de nieuwe Instagramhit. Het ultieme zomergevoel beleef je in een fijne geplooide jurk van lichte stoffen. En let’s be honest: we verlangen allemaal naar de zomer. Gelukkig schijnt het zonnetje weer en kunnen we weer langzaam onze garderobe aanvullen met nieuwe items. 

De geplooide jurk

De geplooide jurk is perfect voor sunny days

Het mag dan nog wel stervenskoud zijn, het zonnetje schijnt weer en wij zitten meteen met onze gedachten bij de zomer. En één ding is ons vrij duidelijk: de geplooide jurk is cool. Even voor de duidelijkheid, want was is een jurk met plooien precies? Misschien klinkt deze term een beetje stoffig en dat kan de geplooide jurk ook prima zijn, mits je ‘m goed combineert. Inmiddels is deze trend herrezen uit jouw oma’s zolderkamer en is de geplooide stof 100% fashion en perfecte toevoeging aan je collectie zomerjurkjes. Deze jurk mag niet in je kledingkast ontbreken. We hebben een aantal geplooide toppers gespot en je shopt ze heerlijk eenvoudig via onze website. Uiteraard hebben we ook aan de kleine portemonnee gedacht, want everybody should wear this dress!

Ga jij voor de opvallende variant of ben je juist van de minimalistische stijl? De jurk met plooien heb je gelukkig in verschillende vormen, stijlen en kleuren/prints. Ben jij meer van de sexy jurkjes? Dan ben je waarschijnlijk niet zo happy met deze trend. De plooien worden namelijk vaak verwerkt in oversized maxi jurken. Sterker nog, het heeft soms best wat weg van een gordijn. Geloof het of niet, maar wij zien onszelf wel rondhuppelen op een festival in deze it-jurk. Knal er stoere boots onder met een mooi uitgaanstasje en je bent ready to rumble. Jij ook?

Overtuigd? Shop deze it jurk hier!

Helemaal into bohemian jurken? Lees Bohemian jurk shoppen? Hippy modernism is back!

Lees ook