1. Home
  2. Inspiratie
  3. De decemberlooks van de celebs

De decemberlooks van de celebs

Door Sanne Van Der Ploeg - Donderdag 22 December 2016 | 11:54

Ook voor celebs is  de maand december hét moment om uit te pakken met de mooiste feestjurken. Veelvuldig gespot: de hoge split en het satijnen stofje. Ook qua kleur zien we duidelijk wat hot is: rood, wit (!) en zwart. Waar wij met z’n allen een beetje angstig zijn voor de kleur wit in de winter, kiezen celebs er massaal voor. Nestel je lekker naast de kerstboom, glaasje glühwein erbij en genieten maar! Wie weet doe je nog wat last minute-inspiratie op voor je eigen kerstlook.

Diane Kruger droeg een jurk van Cushnie et Ochs naar de première van Sky; een mooie rode jurk in een lekker satijnen stofje.

Stijlkoningin Lupita Nyong’o koos voor een rode glitterjurk van Christian Dior.

Ook Hailey Baldwin koos voor een rood satijnen jurkje. Deze mooie uitvoering is van Tommy Hilfiger. Ze droeg het naar het Night of Stars Gala.

Split én rood: Kendall Jenner durft, in deze jurk van Ohne Titel.

De celebs doen het gewoon: helemaal wit in de winter. Selena Gomez draagt een japon van Elie Saab.

Gigi Hadid gaat voor Griekse Godin-achtig wit, in Tommy Hilfiger.

Reese Witherspoon combineert casual met feestelijk in dit T-shirtjurkje van Draper James.

Ooh la la: die split! Nicola Peltz zette tijdens de Vogue Fashion Fund Awards haar beste beentje voor in een zwarte jurk van Alexander Wang Look.

Nicole Kidman’s jurk heeft wel wat weg van een kerstboom, vind je niet? En ook in dit Proenza Schouler-exemplaar zien we ‘m: de hoge split.

Kerry Washington draagt een jurk uit de Spring ’16 Boss-collectie. Zwart en vrij simpel, maar toch adembenemend mooi.

Olivia Wilde in haar zwarte Micheal Kors-jurk (met split natuurlijk, en spannende details van kant).

Kirsten Dunst doet lekker haar eigen ding en laat de trends links liggen. In een retromulti-color Gucci-jurkje met een mooi patroon springt haar look er zeker uit.

Olivia Culpo is duidelijk dol op de split-trend: ze ging voor een split aan de onder- én bovenkant. Maar gelukkig kan ze het hebben, vooral de kleuren staan haar supermooi.

BAM: deze look van Suki Waterhouse springt eruit, wat een te gekke maxi-dress! De borduursels en het (nep?)bontje zijn om jaloers op te worden, zo mooi. Gokje: Topshop?

En nu? Nu is het tijd om je eigen feestjurk (Oud & Nieuw!) te shoppen.

Lees ook