1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit zijn de beste feestjurken voor het party season

Dit zijn de beste feestjurken voor het party season

Door Dionne - Dinsdag 27 November 2018 | 17:37

YAY! It’s allmost that time of the year! Hangt jouw huis al vol met leuke lichtjes en kerstversiering? We love it.  Op modegebied zien we dit jaar feestjurken in warme materialen, zoals ja – alweer fluweel en kant. Van petrol tot rood en donkergroen, maar ook in zwart. Eerder schreven wij al dat een LBD altijd een goed idee is en zeker als het een festive randje heeft! Wie naarstig op zoek is naar een feestjurk voor de aankomende feestdagen, is bij de Nederlands grootste warenhuis aan het juiste adres. Over welke shop kunnen we het anders hebben dan de Bijenkorf, right? 

Het feestseizoen gaat weer van start en wij zijn more than happy with that. Deze maand kent verschillende dresscodes: van super chic, tot gala en cocktail. Wanneer kies je voor een lange of juist korte jurk? Mag je bij iedere outfit je hele jewellery stash uit de kast pakken? Of houd je het juist low key? Wij hebben een aantal categorieën op een rij gezet om het even wat duidelijker te maken.

feestjurken

Het ultieme ‘wow-effect’ met de chique lange avondjurk

Wanneer mag je nu eindelijk die prachtige lange avondjurk uit de kast trekken? Heb je binnenkort een feestje en is de dresscode black tie? Jottem. Want dan mag je werkelijk alles uit de kast halen, zeker als het inclusief diner is. Ga niet all the way met juwelen, handtasjes en schoenen: want de lange feestjurk is al de eyecatcher van de avond.

Jurkjes voor de office holiday party!

Ben je uitgenodigd voor een zakelijk feestdiner? Kies dan een zakelijke, maar tegelijkertijd feestelijke jurk. Kijk, je hoeft niet je dagelijkse jurkjes voor naar kantoor uit de kast te trekken. Spice it up! Maar doseer het wel, want het is immers met je zakelijke contacten. Al ligt dat ook geheel aan de werksfeer natuurlijk.

Eye-catching cocktailjurkjes

Een mooi cocktailjurkje is in Nederland toch wel de meest gedragen feestjurk. Je kunt er alle kanten mee op en je voelt je heel de avond comfortabel. Het korte jurkje wordt vaak gedragen met hoge hakken en een mooie handtas. Vaak voelen vrouwen zich meer zelfverzekerd en kun je uit duizenden verschillende jurkjes kiezen die het best past bij jouw stijl. Alles mag gezien worden.

Het reuzegezellige familiediner

Sommige mensen dragen het liefst een huispak tijdens de feestdagen bij familie. Maar ook dan mag je best een leuke feestjurk kiezen. Alles kan en mag. Van velvet, satijn, glitters tot longsleeve jurken. De schoenen mogen zeker plat zijn voor een fijne huiselijke sfeer.

 

Dit zijn onze favoriete feestjurken voor iedere dresscode! Zit er niets voor je tussen? Neem dan snel een kijkje bij de Bijenkorf!

Lees ook