1. Home
  2. Inspiratie
  3. Athleisure trend: waarom een sportief jurkje hét ideale item is

Athleisure trend: waarom een sportief jurkje hét ideale item is

Door Ana Banjanin - Woensdag 07 Februari 2018 | 15:00

Ben jij al bekend met de athleisure trend? Of klinkt dit jou niet bekend in de oren? Well, let us inform you, want deze trend is nu helemaal hot and happening in modeland. De trend wordt al massaal opgepakt door alle grote celebs en wij kunnen niet anders dan eraan toegeven: het is ook gewoon écht een fan-tas-tische trend. WE LOVE IT! 

 

Houd je wel van een jurkje op z’n tijd, maar ben je wel altijd op zoek naar comfort? Heb jij nog zoveel cocktailjurkjes in jouw kast hangen, maar is dit toch niet helemaal jouw stijl? Zoek dan niet langer! Dit zijn namelijk echt dé jurkjes voor jou: sportieve jurkjes.

SHOP DE ATHLEISURE TREND ONLINE

Als je dacht dat ADIDAS en Tommy Hilfiger echt alleen worden gedragen tijdens het sporten, dan heb je het goed mis! Want according to de athleisure trend die op dit moment gaande is, draag je deze jurkjes zelfs lekker naar het werk. Waarom jezelf kwellen en rondlopen in een strak cocktailjurkje, als je ook kunt genieten in comfort én stijl?! Het leuke aan deze active wear, is dat je jouw sporty jurkje kunt laten spreken met de juiste accessoires! Door juist een super stoere hak aan te trekken, of een statement ketting om te doen, ben jij straks het stralende middelpunt op de werkvloer. YAY

 

Ben jij er nu al heilig van overtuigd dat deze jurkjes echt helemaal bij jou passen? Perfect, want het aanbod is eindeloos!

Shop nu jouw gloednieuwe sportieve jurkje hier

Lees ook