1. Home
  2. Inspiratie
  3. Date night? Deze budget jurkjes zijn perfect

Date night? Deze budget jurkjes zijn perfect

Door Dionne - Woensdag 10 Oktober 2018 | 17:10

Tijdens date night wil je er natuurlijk leuk uitzien. Als je een eerste date hebt met misschien wel de liefde van je leven, maar ook als je langere tijd een relatie hebt. Daten kost meestal wel een vermogen: dé outfit en de activiteit zelf. Het kan zomaar het geval zijn dat je aan het einde van de avond een dikke rekening moet betalen en daarom helpen wij je met de leukste budget jurkjes. Je hoeft echt niet diep in de portemonnee te graven  om er prachtig uit te zien. Met deze budget jurkjes onder de €35,- bekijk je jezelf voor de spiegel en denk je: “damn, you are looking good, girl!”

Budget jurkjes voor ieder soort date

Of je nu op je eerste date gaat (je hebt “ja gezegd tegen een Tinder-match om gezellig te borrelen) of op de 100e om je relatie weer een nieuw leven in te blazen. De outfit-keuze blijft belangrijk en deze stijlfouten wil je zeker niet maken. Een uur voordat je op de bestemming verwacht wordt en onder alle pre-date opwinding ligt de vraag: “Wat doe ik aan?” Hoogstwaarschijnlijk gebeurt deze date  voordat je nieuwe salaris wordt gestort en je eigenlijk geen cent te makken hebt. No worries! Stressen voor de date is zeker niet aan te raden. Want je wilt ook niet met zweetvlekken en uitgeput op de date aankomen. Deze budget jurkjes laten namelijk zien dat het ook anders kan en doet je date versteld staan.

budget jurkjes

Beeld cc: Lisaplace.se

Het wow-effect

Je wilt eigenlijk casual gekleed gaan, maar tegelijkertijd wil je wel het maximale “wow” effect bereiken, bijvoorbeeld een leuk wikkeljurkje of een little black dress. Deze budget jurkjes kun je aan naar kantoor of college, maar kun je vervolgens ook aan naar een diner of borrel met je date. Weg stress! Bekijk onderstaande date night budget jurkjes om een instant va va voom gevoel te krijgen. Veel plezier!

Shop budget proof jurken

Lees ook