1. Home
  2. Inspiratie
  3. Costes vanaf nu ook op Jurkjes.nl!

Costes vanaf nu ook op Jurkjes.nl!

Door Michelle Laros - Donderdag 24 April 2014 | 12:15

Ongeveer een jaar in Nederland en vanaf nu ook te vinden op Jurkjes.nl! Het modemerk Costes laat onze fashionhartjes sneller kloppen na het zien van het nieuwe lookbook waardoor we de to die for-items meteen op onze wishlist hebben gezet. Maar eerst een kleine introductie voordat we je meteen al lekker maken met het smashing lookbook.

Costes is een modemerk zoals we al eerder benoemde maar tegelijkertijd heeft het merk ook een eigen boetiekje onder dezelfde naam. De boetiek is tot nu toe al in 15 Nederlandse steden te vinden. Zit jou stad er niet tussen, geen zorgen want sinds kort hebben zij ook een online shop. En omdat wij -en jij hopelijk ook!- van het online shoppen zijn is dit de ultieme ‘match made in heaven’.

Met hun lekkere basic en on trend items willen ze graag de vrouwelijkheid en moderne mode naar een hoogtepunt brengen. Daar gaat een stukje kwaliteit en zorg van kleding aan vooraf, en dat allemaal voor een fijn prijsje.

Je kunt jezelf kleden van classy office woman tot ultra party chick. Alles is mogelijk en voor iedereen is er wel een outfit te scoren. Door de exclusieve collecties City Chic, Rebel Luxe, Casual Mix en Uptown Glam maken zij dit allemaal mogelijk.

Wij staan meteen in de startblokken om de items van het lookbook te gaan shoppen. De tie-dye broek, het bewerkte rokje, de all white look en de shorts met tropische print… Ons geluk kan niet op en daarom delen wij graag met jou de items van het lookbook die jij waarschijnlijk ook meteen gaat shoppen, wedden?

En niet te vergeten dat je ‘hier’ ook leuke jurkjes van Costes kunt scoren. Veel plezier!

costes-zomer-collectie-01 costes-zomer-collectie-02 costes-zomer-collectie-03 costes-zomer-collectie-04 costes-zomer-collectie-05 costes-zomer-collectie-06

Lees ook