1. Home
  2. Inspiratie
  3. Comfortabele én stijlvolle jurken voor thuis!

Comfortabele én stijlvolle jurken voor thuis!

Door Ilse Bloemendal - Zondag 27 November 2022 | 09:06

Comfortabele kleding is belangrijker dan ooit. Helemaal als je een dagje lekker thuis blijft. Het liefst zitten we de hele dag in onze pyjama. Echter blijkt uit onderzoek dat hierdoor je productiviteit enorm verlaagd. Goed om dus wel wat leuks aan te trekken, zodat je toch wat van je dag kan maken. Met deze comfortabele jurkjes zie je er stijlvol en representatief uit! 

Thank us later, mocht je onverwachts bezoek krijgen.

Sweaterjurken

Sweaterjurken zijn perfect voor thuis. Het maakt niet uit of ze kort of lang zijn, sweaterjurken zijn comfortabel en zien er mooi uit. Ga voor een losser model als je meer op zoek bent naar comfort. Dit jaar zie je deze jurken in veel felle kleuren. Leuk om een roze sweaterjurk te combineren met een leuk oranje tasje. Colour blocking, we love it! Mocht je even naar buiten willen gaan, hoef je alleen maar een paar sneakers aan te trekken.

Tunieken

Tuniekjes zijn ideaal om er gekleed uit te zien, maar ook comfortabel om te dragen. Omdat ze wat wijder zijn, kan je er vrij in bewegen en hoef je je buik niet in te houden. Draag dit hippe mode-item met een riempje voor als je je taille wilt accentueren en maak het af met een paar sieraden. Heb je het koud? Combineer de tuniek dan met een lang vest of een spijkerbroek. Ja, jurken kan je gewoon met broek dragen. Lees hierover meer. (link van dit blogartikel kan ik niet meer vinden?)

Maxi jurken

Maxi jurken zijn perfect voor de koukleumen onder ons. Ga voor een dikkere variant met lange mouwen en een col. Heerlijk, zo heb je het nooit meer koud. Fijn voor op de bank. Ga voor een bruine of zwarte variant en combineer hem met een panty en een paar Chelsea boots. Hipper kan niet.

Blouse jurken

Met een blousejurk kom je stijlvol voor de dag. Kies bewust voor een exemplaar van natuurlijke materialen, zoals viscose, katoen of linnen om vrij te bewegen in huis. Deze blousejurk trek je aan zonder panty of maillot, maar als je het koud hebt (lang leve onze hoge energiekosten!) kan dit natuurlijk wel. Ga deze winter voor een donkerrode of khaki kleur om erbij te lopen zonder de laatste trends. Maak het af met een paar dikke sokken. We love it!

Lees ook