1. Home
  2. Inspiratie
  3. Cheap Monday opent kortste pop-up store ooit!

Cheap Monday opent kortste pop-up store ooit!

Door Merel Van Hees - Maandag 29 September 2014 | 16:22

Cheap Monday opent tien pop-up stores vanwege hun 10-jarig bestaan! Maar dit zijn niet zomaar pop-up stores. De winkels zijn maar voor 10 minuten geopend in tien verschillende steden. Lees snel verder en ontdek waar Cheap Monday zijn pop-up stores gaat vestigen! 

Cheap Monday, een winkel die startte met een fashionable denim jeans, is nu een shop met kleding voor voornamelijk mannen en vrouwen. Maar je kunt hier ook terecht voor babykleding, accessoires, ondergoed en schoenen.

Vanwege hun 10 jarig bestaan gaan ze voor even terug naar waar ze mee begonnen zijn, de denim. Op 10 oktober geven ze op 10 locaties verspreidt over de hele wereld 10.000 broeken gratis weg. Dit betekent dus 1000 paar gratis broeken per winkel. De broeken zullen verschillende maten, modellen en wassingen hebben, zo is er voor ieder wat wils!

Door middel van het stemmen op jouw stad kon jij mede bepalen waar de pop-up store voor 10 minuten open zal gaan. En goed nieuws, de winnende steden zijn zojuist bekend gemaakt! Hong Kong op 1, op 2 Seoul en op plek 3 ons mooie stadje Amsterdam met maar liefst 945 stemmen! De precieze locatie in Amsterdam is nog niet bekend maar wat we kunnen verwachten van Cheap Monday is een apart pand in het centrum van Amsterdam. Zet 10 oktober in je agenda en zorg dat je op tijd bent om die gratis jeans te bemachtigen. Op de website van Cheap Monday kun je de hele top 10 bekijken. Hou deze site goed in de gaten voor meer informatie over de precieze locaties.

cheap monday | Jurkjes.nl

Lees ook