1. Home
  2. Inspiratie
  3. Cadeautips: Dobbelen met Sinterklaas

Cadeautips: Dobbelen met Sinterklaas

Door Shelley Beekman - Dinsdag 19 November 2013 | 11:40

We zijn allemaal super blij dat onze goedheiligman weer veilig voet aan wal heeft gezet. Nu het grote sinterklaasfeest op 5 december steeds dichterbij komt zijn we allemaal ook druk in de weer om de leukste cadeautjes te vinden. Daarbij komt ook het al oude dobbelspel bij kijken. Ga je dobbelen met sinterklaas met je vriendinnen, familie of schoonfamilie? Dan hebben wij hier alvast wat leuke en inspirerende cadeaus voor je.

 

Dobbelen met je vriendinnen

Het leuke aan dobbelen met je vriendinnen is dat je precies weet wat ze leuk vinden en hoe ver je kunt gaan. Een armbandje met een infinity teken of leuk hoesje voor je vriendin’s nieuwe iPhone 5s is natuurlijk ook altijd goed. Bovendien weet je precies hoe ver je kunt gaan met flauwe cadeaus. Kijkt je vriendin nogal vaak te diep in het glaasje? Dan kun je bijvoorbeeld een blaastest tussen je cadeaus stoppen, met een dikke knipoog natuurlijk.

dobbelen met vriendinnen dobbelen met vriendinnen dobbelen met vriendinnen

 

klik op het cadeautje dat je leuk vindt om deze te bestellen.

Dobbelen met je familie

Heb je een gekke tante die altijd wel in is voor een flauw grapje of een super hippe oma die elke week in de sportschool te vinden is? Je kent je eigen familie natuurlijk het beste. Je weet dus precies of je oma die beanie met de tekst ‘swag’ zal houden of dat ze hem in de tweede ronde ruilt voor een setje breinaalden. Je kan daarom cadeaus ook weer lekker persoonlijk maken. Heb je bijvoorbeeld een zusje die lyrisch is van One Direction? Dan weet jij als geen ander dat je hun nieuwe album moet scoren! Je cadeau komt dan altijd wel bij de juiste persoon terecht.

 dobbel cadeaus familie Dobbel cadeaus familie dobbel cadeaus familie

klik op het cadeautje dat je leuk vindt om deze te bestellen

Dobbelen met je schoonfamilie

Je wilt altijd een goede indruk maken op je schoonfamilie. Je vriend zegt altijd wel dat ze je helemaal ge-wel-dig vinden, maar als jij met een grappig ‘holy fuck’ t-shirt aan komt zetten terwijl grootmoeder zwaar gelovig is, sla je de plank toch behoorlijk mis. Daarom kun je maar beter op safe gaan met een aantal cadeaus die iedereen leuk vindt om te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan leuke dingetjes voor in huis of een bad en douche giftset. Mocht niemand jouw cadeaus waarderen dan kan je er altijd zelf nog voor strijden!

Dobbel cadeaus schoonfamilieDobbel cadeaus schoonfamilie Dobbel cadeaus schoonfamilie

klik op het cadeautje dat je leuk vindt om deze te bestellen.

Natuurlijk is het dobbelen wel altijd een beetje budget gebonden. Je kan ook in winkels als Zeeman en Action kijken voor leuke kleine dingetjes, maar vaak is één net wat duurder cadeau veel handiger dan tien kleine prullen. Als je met een grote groep bent is er toch altijd wel wat leuks voor iedereen te vinden.

Lees ook