1. Home
  2. Inspiratie
  3. Bruiloft inspiratie: deze bruiloftsgasten dragen oude bruidsjurken!

Bruiloft inspiratie: deze bruiloftsgasten dragen oude bruidsjurken!

Door Dionne - Maandag 18 Februari 2019 | 11:26

Een bruidsjurk kopen doe je vaak maar één keer in je leven. Het is een speciale gelegenheid en veel vrouwen maken hier iets moois van. Wanneer je gevraagd wordt, is dit vaak de eerste activiteit die je gaat plannen. Een feestelijke (en soms emotionele) gebeurtenis met een groep vriendinnen en/of familie. Als je er over nadenkt is het eigenlijk best zonde dat je deze jurk maar één keer in je leven draagt. Daar denken veel vrouwen hetzelfde over en daarom besloot actrice Audrey Moore dit anders aan te pakken tijdens haar bruiloft. Misschien de perfecte bruiloft inspiratie voor jouw aankomende bruiloft? Do your friends a favor.

Bruiloft inspiratie: deze friends of the bride mogen oude bruidsjurk dragenbruiloft inspiratie

Beeld cc: Vicoria Kait / Circumpunct Studios / @AudreyScoresmoore

Eerder lazen we al dat 6 vrouwen dezelfde jurk droegen naar een bruiloft. Een bruiloft hoeft dus steeds minder traditioneel te zijn en mag best ook een beetje gek zijn. Deze actrice uit Los Angeles trouwde in haar vriendinnen groep als laatste met haar liefde Jesse Lumen. Haar beste vriendinnen waren al een tijdje getrouwd en klaagde over het feit dat ze hun bruidsjurk nooit meer mochten aantrekken. BBC schrijft dat Audrey tijdens een Eureka-moment opeens dacht: ‘het zou toch een feest zijn als al deze vriendinnen in hun oude bruidsjurk op onze bruiloft verschijnen?’ Haar vriendinnen waren allemaal zo excited dat ze hun jurken weer opnieuw mochten dragen! Het stel (actieve Reddit-gebruikers) deelde een aantal foto’s op het platform en de post trok de aandacht van ruim 90.000 lezers.

Veel van deze lezers prezen het paar door dit waanzinnige idee. Audrey is blij dat de post andere vrouwen heeft aangespoord om hun trouwjurken meer te dragen. Ze vertelt daarover: “Wanneer vrouwen zoveel geld uitgeven aan een jurk, is het juist geweldig als ze deze jurk opnieuw kunnen dragen en zich even magisch voelen als toen”. De actrice wist dat al haar vriendinnen in het wit waren getrouwd en daarom koos zijzelf voor een blauwe jurk.

Ga jij binnenkort ook trouwen? Wij hebben onze droomjurken voor je op een rij gezet! Enne, zou jij jouw bruidsjurk opnieuw dragen tijdens een ander evenement? Enjoy!

Lees ook