1. Home
  2. Inspiratie
  3. Beat the Top Designer!

Beat the Top Designer!

Door Admin - Woensdag 11 Januari 2012 | 11:50
Renate Verbaan - Beat the Top Designer

 Presentatrice Renate Verbaan

Alle modeliefhebbers zitten vanavond weer aan de buis gekluisterd! Dan is het namelijk tijd voor de eerste aflevering van het nieuwe modeprogramma Beat the Top Designer! Ambitieuze modeontwerpers gaan de uitdaging aan om een creatie van een bekend internationaal modehuis te overtreffen.

Wat het programma extra interessant maakt, is het feit dat er elke week een bekende Nederlandse vrouw centraal staat. De talentvolle ontwerpers maken de creaties namelijk speciaal voor deze vrouw! Zo wordt er onder meer een creatie ontworpen voor Kim Feenstra, Eva Jinek, Candy Dulfer, Bridget Maasland, Olcay Gulsen en Halina Reijn.

Bridget Maasland bijt het spits af in de eerste aflevering. Zij gaat naar Hollywood voor de Oscaruitreiking en heeft daar natuurlijk een geschikte jurk voor nodig. Bridget heeft gelijk laten weten dat Valentino één van haar favorieten modeontwerpers is. Dat wordt dus een hele uitdaging voor de eerste drie ontwerpers!

Zal ook bij Beat the Top Designer, zoals we gewend zijn van competitieve modeprogramma’s de spanning tussen de kandidaten hoog oplopen?

Beat the Top Designer is vanaf 11 januari elke woensdag vanaf 20.30u op Net 5 te zien!

 

Lees ook