1. Home
  2. Inspiratie
  3. Designer & Vintage Sale Danie Bles

Designer & Vintage Sale Danie Bles

Door Admin - Dinsdag 28 Augustus 2012 | 14:29

De 2.55 van Chanel, de Isabel Marant sneaker en de Hermès Birkin Bag. Gaat jouw modehart ook sneller kloppen bij het horen van deze beauty’s, maar kom jij met jouw budget helaas niet verder dan wegkwijnen achter je pc bij de hipste mode blogs en celebrity foto’s? Kom dan zondag 30 september of maandag 1 oktober naar de Designer & Vintage Sale van styliste Danie Bles!

Twee fashionable days waarbij jij designerkleding kunt scoren met kortingen van minimaal 70 procent! Op deze tweede editie van de ByDanie Designer & Vintage Sale zal niet alleen kleding te koop zijn van de styliste herself, maar ook van Danie’s vaste personal shopping cliënten zoals Nikkie Plessen en Sylvie van der Vaart. Nieuw is dat fashion victims nu ook zelf hun designer vintage items beschikbaar konden stellen voor de sale. Tijdens speciale inbrengdagen (20 en 21 augustus) konden de items worden afgegeven op het kantoor van Danie Bles.

Ook de kids komen deze dagen niks tekort. Naast dat er designer vintage kleding voor de kinderen te koop zal zijn, is er ook een speciale plek waar de kids onder begeleiding van een nanny worden vermaakt. Shoppen maakt hongerig! En daarom kan er ook worden genoten van heerlijke organic bites en een fashionable lunch.  

Entree voor de Designer & Vintage Sale is €3,50. Aan het einde van de dag wordt het opgeleverde bedrag verdubbeld door ByDanie en gedoneerd aan de stichting ‘Make a wish’.

Waar: Harbour Club Amsterdam
Tijd: zondag 30 september van 13.00 tot 19.00 & maandag 1 oktober van 12.00 tot 18.00


Beeld van de eerste Designer&Vintage Sale afgelopen maart en rechts Danie Bles zelf.


Een aantal stukken voor de aankomende Designer&Vintage Sale: shortje van Sass & Bide, ketting van Lanvin en vest van M Missoni.

Lees ook