1. Home
  2. Inspiratie
  3. Back to basics

Back to basics

Door Hiran Tawfik - Maandag 11 Juni 2018 | 14:00

Is het uitkiezen van je outfit een dagelijkse struggleRaak jij ook gefrustreerd met het kopen van kleding waarvan je vervolgens niet meer weet hoe je het kunt combineren? Ben je ook moe om altijd dezelfde kledingcombinaties te maken? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen met: basics! Wat houdt dit in? Lees verder, om daar achter te komen.

 

basics

 

Met behulp van de juiste basics, zul je altijd goede combinaties kunnen maken met je kleding. Je zult meteen ruim de keuze hebben om de kledingstukken met elkaar te kunnen combineren. Ook voor je everyday looks, zul je veel verschillende opties hebben. Je kunt de basics namelijk met ALLES combineren! Alle kleuren, printen en stoffen. Hoe fijn is dat?

Nothing to wear, back to basics

Wanneer je kleding in je kledingkast hebt hangen, dan heb je altijd wel opties. Wat je waarschijnlijk niet hebt, is inspiratie om je kleding te mixen en matchen met elkaar. Natuurlijk kun je meer kledingstukken kopen zodat je ‘iets hebt om aan te trekken’, maar veel geld uitgeven is waarschijnlijk het laatste wat jij wilt. Sparen voor een vakantie bijvoorbeeld gaat natuurlijk voor!

Je hebt vast en zeker een zwart, wit, nude, grijs, olijf of gestreept jurkje in je kast hangen. – Als dit niet het geval is, hebben wij onderaan een aantal leuke jurkjes voor je verzameld! – Wat je nu nog nodig hebt, zijn goede accessoires zoals een leuk vest, een trendy hoedje of  opvallende sieraden. Hiermee neem je de focus op het jurkje een beetje weg en worden de ogen gericht op de accessoires! Tadaa een nieuwe look! Voor meer inspiratie klik je hier.

Get rid of it

Wat je moet doen is je gehele kledingkast leegmaken, gooi alles op je bed and pick the good pieces out! Kijk naar wat je hebt, wat je nodig hebt en wat je weg kunt doen. Geef alles wat je niet wilt aan een goed doel of organiseer een kledingruil met je vriendinnen, je zult anderen er vast en zeker blij mee maken. Door in het bezit te zijn van minder kleding, geef jij je geld beter uit en kan je strategisch plannen wat je volgende aankopen zullen zijn. Je spendeert je geld dan aan kledingstukken waarvan je zeker weet dat je ze vaker zult kunnen dragen!

Basic kledingstukken zijn een goede basis voor een capsule wardrobe. Hiermee kun je er zeker van zijn dat je de juiste kledingstukken in je kast hebt voor ieder evenement, en ze ook op allerlei verschillende manieren kan combineren!

Beeld cc: Basic Babe Lauren

Lees ook