1. Home
  2. Inspiratie
  3. 4 Redenen waarom een fluwelen jurkje de moeite waard is

4 Redenen waarom een fluwelen jurkje de moeite waard is

Door Sanne Van Der Ploeg - Dinsdag 15 November 2016 | 17:25

Overal zie je het opeens verschijnen: fluwelen jurkjes. Wij zijn helemaal weg van de trend! Voor sommigen is dat fluweel eerst even wennen, maar geloof ons: er zijn zoveel redenen waarom elke vrouw de fluwelen jurk een kans zou moeten geven.

Trend: Fluwelen jurkjes

1     Zó zacht!

Fluweel ziet er heerlijk fluffy uit, en zo voelt het ook. Het woord ‘fluweelzacht’ komt natuurlijk ook niet zomaar uit de lucht vallen. Naast dat fluweel lekker zacht is, is het ook nog eens mega warm. Een heerlijke stof om lekker in weg te kruipen tijdens deze regenachtige herfstdagen, en al helemáál in een oversized uitvoering. Warm, zacht en fashionable… Welke vrouw staat hier nou niet om te springen?

2      Classy and sassy

Fluweel is een echte blikvanger en daar houden we van. De glanzende, zachte stof heeft een rijke, luxe en daarom classy uitstraling. Dit is perfect voor een chic diner of een girls night out met je vriendinnen. Een fluwelen jurk heeft een feestelijke uitstraling én kan ook nog eens supersexy zijn. Single ladies, waar wachten jullie op?

3     Bye bye belly

Behalve dat fluweel supermooi is, is het ook nog eens praktisch. Waarom? Omdat ‘t geweldig goed afkleedt. Vooral donkere fluwelen jurken doen het goed. We weten allemaal dat donkere jurken mooi afkleden, maar de glans van het fluweel verdoezelt de lichaamsdelen waar we onzeker over zijn nóg meer. Als dat niet overtuigend genoeg is, weten wij het ook niet meer…

4     Perfect voor de feestdagen

De uitstraling van fluweel past perfect bij de kerstdagen. Met een fluwelen jurk glans jij net zo mooi als de kerstboom met zijn lampjes. En laat fluwelen jurkjes nou net erg goed verkrijgbaar zijn in de kleuren die we graag dragen met kerst: donkerrood of donkergroen. Tel daarbij op dat het fluwelen jurkje de kerstmaaltijd in jouw buik goed weet te verbergen (zie nummer 3) en we hebben een winnaar. Fluweel voor kerst it is! Wil je toch nog meer inspiratie opdoen voor jouw perfecte jurk, kijk dan bij alle kerstjurkjes.

Shop hier de mooiste fluwelen jurkjes>>

Lees ook