1. Home
  2. Inspiratie
  3. Zo heb jij een streepje voor tijdens het Prijzencircus

Zo heb jij een streepje voor tijdens het Prijzencircus

Door Darcy Oerlemans - Woensdag 23 September 2015 | 09:29

prijzencircus

Hoera! Ook dit jaar organiseert V&D het o-zo populaire Prijzencircus. Het belooft weer een groots spektakel te worden, want voor deze 51ste editie wordt alles uit de kast getrokken en zijn er een paar spectaculaire vernieuwingen.

Online
De belangrijkste (en leukste!) verandering dit jaar, is dat het feest online eerder begint dan in de winkels. Vanaf 23 september – vandaag dus – kun je in de webshop al je slag slaan, terwijl het Prijzencircus in de winkels pas op 26 september van start gaat. Wil je dus zeker weten dat je niks mist, dan kun je nu alvast je winkelmandje volgooien. Heb je mooi een streepje voor op de rest.

VIP’s opgelet
VIP-leden van de V&D hebben nog een extra voordeeltje. Vrijdag 25 september kunnen zij de hele dag Airmiles inwisselen voor 50% korting. Deze korting is ook online geldig en op bijna het hele Prijzencircus-assortiment. Als VIP shop je dat leuke jurkje dus voor de helft.

3x Vierdaagse
Maar V&D heeft nog meer voor ons in petto! Tijdens het Prijzencircus worden – naast het reguliere Prijzencircusaanbod – hele productgroepen in het kortingszonnetje gezet. Van 26 t/m 29 september krijg je korting op ‘Eropuit’-producten, van 30 september t/m 3 oktober op ‘Binnen’-producten en van 4 t/m 7 oktober op ‘Buiten’-producten. Genoeg te shoppen dus!

liv

Jurkjesplezier
Naast de speciale Vierdaagse-aanbiedingen blijft het Prijzencircus natuurlijk gewoon doorgaan. Met merken zoals Mango, Desigual en Esprit betekent dit puur jurkjesplezier. Een kleine greep uit het Prijzencircus-assortiment: de jurkjes hierboven zijn van LIV (links € 29,- | midden € 25,- | rechts € 25,-). De jurkjes hieronder zijn van Vila (links € 17,- en Mart Visser (midden € 129,- | rechts € 49,-)

mart visser

Het Prijzencircus duurt tot 11 oktober, maar wacht niet te lang, want op = op.

GA DUS ALS DE BLIKSEM NAAR V&D  >>

Lees ook