1. Home
  2. Inspiratie
  3. Zalando en de identiteitscrisis van Marien

Zalando en de identiteitscrisis van Marien

Door Britte Kramer - Donderdag 28 Juli 2016 | 14:05

De Beste Social Media is een van onze lievelingssocialmediapagina’s (en dit is vanaf nu ons nieuwe lievelingswoord). Vandaag in de hoofdrol: een identiteitscrisis, een nieuwsbrief én een van onze paradepaardjes: webshop Zalando.

Zalando social media

Bij Jurkjes.nl worden we regelmatig benaderd door mannen die op zoek zijn naar een jurk. Voor zichzelf. Kijken wij alláng niet meer van op. Sterker nog: we helpen de heren met liefde bij hun zoektocht. We weten immers als geen ander wat de juiste jurk met je kan doen.

Nog niet overtuigd
Maar goed, niet ieder manspersoon snapt de magie van De Jurk. Ondanks dat het volgens ons een kwestie van tijd is dat mannen gewoon jurken dragen (zie hier), is Marien Korterink nog niet overtuigd. Vorige week kreeg-ie een gepersonaliseerde nieuwsbrief van Zalando, waarin de webshop zich van haar meest ruimdenkende kant liet zien.

De perfecte look voor Marien
Zalando wilde Marien helpen zijn nieuwe ‘favoriete jurk’ te vinden. Voor als-ie toevallig een speciale gelegenheid had, binnenkort. Waarvoor hij dan, met een nieuwe jurk, de ‘perfecte look’ zou kunnen creëren. Zijn we het in principe natuurlijk hartstikke mee eens (dat een feestje dé gelegenheid is om een nieuwe jurk aan te schaffen – lees hier maar), maar in dit geval zetten we er toch wat vraagtekens bij. Zou het voor Marien niet comfortabeler zijn om eerst even zelf, in alle rust, aan die ‘nieuwe look’ te wennen?

Grapjurk
Wel dus. Want grapjurk als Marien is, geeft hij zelf inderdaad ook aan dat-ie nog even aan het idee moet wennen…. (Lees hier de hele Twitterconversatie.)

 

Prima hoor, Marien. Des te meer jurkjes voor ons! Shop hier de leukste jurkjes van Zalando >>

Lees ook