1. Home
  2. Inspiratie
  3. WINACTIE: show je kerstjurk

WINACTIE: show je kerstjurk

Door Britte Kramer - Vrijdag 23 December 2016 | 15:14

Tijd voor een WINACTIE! Yes, ook Jurkjes.nl is in een gulle bui, en geeft een bon weg t.w.v. vijftig euro, in te wisselen bij een van de webshops op Jurkjes.nl. We zijn zo benieuwd wat jij met al onze kerstoutfittips en -inspiratie hebt gedaan, dat we jullie allemaal willen bewonderen op Instagram. In kerstjurk, uiteraard. Lees hieronder hoe je kunt winnen. 

Winactie jurkjes

Winnen in 4 simpele stappen:

Stap 1: Volg ons op Instagram: www.instagram.com/jurkjes_nl
Stap 2: Post op je eigen Instagramaccount een foto van jou in je favoriete kerstjurk.
Stap 3: Gebruik de hashtag #showjekerstjurk en mention @jurkjes_nl in je onderschrift.
Stap 4: Laat in een reactie onder onze winactiefoto op Instagram weten dat je meedoet, zodat we jouw kerstkiekje niet mislopen.

7 redenen om mee te doen:

1. Je kunt € 50,- shoptegoed winnen, te besteden bij een van de shops op Jurkjes.nl.
2. Ondanks dat je je kerstjurk maar een dag of twee, drie aan zult hebben, heb je zo de kans om ‘m aan héél veel mensen te laten zien.
(3. Laten zien? Ze er de ogen mee uitsteken, zullen we bedoelen!)
4. Je hebt niet voor niks het hele internet én twaalf winkelstraten afgestruind. Je bent verliefd op je jurk en je wilt die liefde delen. Is dat niet waar kerst om draait?
5. Je kunt zelf dus ook op Instagram zien wat anderen ervan bakken, deze kerst. Heel makkelijk, met de hashtag #showjekerstjurk
6. Sharing = caring! Tag bijvoorbeeld je vriendin aan de andere kant van het land (omdat je zo benieuwd bent naar haar outfit), of de goedgejurkte zus/nicht/moeder/tante/oma naast je (omdat je haar ook bewonderende commentaren en € 50,- shoptegoed gunt).
7. Je hebt een extra reden om een mooie/leuke/grappige/originele/spetterende/onvergetelijke foto te maken van jou in dé jurk.

Wanneer is de uitslag?

Je kunt meedoen tot dinsdag 27 december, 17.00 uur. Op dat tijdstip horen we ergens in Nederland de eerste gillende keukenmeid van het jaar, want dan maken we de winnaar bekend. Wees creatief, laat jezelf en je feestgewaad van de beste kant zien en wie weet begin jij het nieuwe jaar met een nieuwe jurk!

Let the battle begin, maar wees lief voor elkaar. Vrede op aarde!

Lees ook