1. Home
  2. Inspiratie
  3. Wat draag jij het liefst met kerst?

Wat draag jij het liefst met kerst?

Door Darcy Oerlemans - Zondag 20 December 2015 | 15:43

kerstjurk comfortabelVoor de één is kerst de ultieme gelegenheid voor sprankelende glitter en glamour, voor de ander zijn 25 en 26 december gewoon twee extra dagen vrij. Wat draag jij het liefst met kerst? Koop je iets nieuws, of duik je liever je garderobe van vorig jaar nog eens in? ActiePagina.nl zocht het uit.

Comfy kerstdagen
Geen zin om je op te doffen voor kerst? Je bent niet de enige: een derde van de Nederlanders zou kerst zelfs het liefst in een huispak doorbrengen! Gelukkig is het makkelijker dan je denkt om comfy én feestelijk kerst te vieren. Kies gewoon voor een kerstjurkje in een zachte stof zonder al te veel taille, zodat je er lekker in kunt uitbuiken. Tierelantijnen zoals pailletten, steentjes en franjes kun je ook beter achterwege laten; dat zit maar in de weg. Wij zetten de 10 feestelijkste couch potato-outfits voor je op een rij. Check ze hier!

Jurkjespret
Voor ons is kerst de fijnste periode: één en al jurkjespret. Twee derde van de Nederlanders is het met ons eens en vind dat je er met kerst leuk uit hoort te zien. Het verbaast ons dan ook helemaal niks dat zestig procent kiest voor een feestelijke kerstjurk – of een pak, in geval van de heren. Ruim een derde van de vrouwen koopt zelfs speciaal voor kerst een nieuwe jurk!

On a budget?
Omdat niet iedereen een geldboompje in de achtertuin heeft, trekt het merendeel van de vrouwen het kerstjurkje van vorig jaar weer uit de kast. Terwijl dat helemaal niet hoeft! Kerstjurkjes hoeven namelijk geen vermogen te kosten. Ruim een kwart van de Nederlanders koopt er gewoon eentje SALE, en 8% gebruikt een kortingscode. Meer goedkope kerstjurkjes vind je op onze speciale kerstjurkjespagina.

Beeld: ASOS

Lees ook