1. Home
  2. Inspiratie
  3. Waarom jij in een betaalbare trouwjurk wilt trouwen

Waarom jij in een betaalbare trouwjurk wilt trouwen

Door Darcy Oerlemans - Woensdag 08 Februari 2017 | 17:25

Naast de luxe jurk uit een dure bruidssalon, zie je ‘m steeds vaker: de betaalbare trouwjurk. Gewoon online besteld en eigenlijk niks minder dan hartstikke fabulous. Hoeft het voor jou allemaal niet zo groots met die jurk? Check de voordelen van trouwen in een betaalbare jurk!

betaalbare trouwjurk

Andere prio’s

De meest voor de hand liggende reden: je houdt geld over. En veel ook, in sommige gevallen. Geld dat je, zeker bij een bruiloft, heel erg goed voor andere dingen kunt gebruiken. Dus wil je trouwen in dat luxe landhuis? Wil je niet besparen op accessoires, omdat de jurk al zo duur was? Of ga je veel liever op een eindeloos lange huwelijksreis? Met een betaalbare trouwjurk ligt dit allemaal binnen handbereik!

Koopjes!

Admit it: het geeft ontzettend veel voldoening om een geweldig koopje te scoren. Nu is je trouwjurk misschien niet het eerste waar je aan denkt als het om koopjes gaat, maar vergeet niet dat een klein prijskaartje niet per definitie ook een kleine wow-factor hoeft te betekenen. Want, en dat is reden nummer twee, ze zijn er écht, die fantastische trouwjurken voor een spotprijs. Gewoon hier op Jurkjes.nl. Drie minuten rondkijken tussen de bruidsjurken van ASOS, Pinup Vintage en de Bijenkorf, en we krijgen spontaan trouwkriebels. Joehoe! Huwelijksbootje? Is er nog plek?!  

Avontuurlijke bruiloft

Over huwelijksbootje gesproken… Ken je de Zeeman-trouwjurk nog, die vorig jaar verscheen? Leuk verhaal, gespot op AD.nl: een bruidspaar zou een spectaculaire entree maken in een boot, maar nog voor de kant bereikt werd raakte de bruid te water. Hele huwelijk in het water? Mooi niet, want ‘t was allemaal part of the plan: niet de bruid (die verstopt onder een kleedje op het dek lag te wachten), maar haar nichtje in de Zeeman-jurk viel ‘per ongeluk’ van de boot. Kijk, dat is nog eens origineel! Wil je je gezelschap even lekker in de maling nemen, dan komt een extra trouwjurk goed van pas – daar wil je natuurlijk geen vermogen aan kwijt zijn.

Hebben? Op Jurkjes.nl vind je heel veel – hele mooie – betaalbare trouwjurken!

Lees ook