1. Home
  2. Inspiratie
  3. Waarom je Fashion Mania niet wilt missen

Waarom je Fashion Mania niet wilt missen

Door Darcy Oerlemans - Dinsdag 22 September 2015 | 09:35

wehkamp fashion mania

In onze ogen is Wehkamp een van de fijnste webshops. Het online warenhuis heeft een enorm assortiment met daarin superveel topjurkjes. Nu is het helemaal feest, want Wehkamp organiseert voor ‘t eerst een Fashion Mania-week! Ja, je leest het goed: WEEK.

Klinkt interessant, maar wat gaat er precies gebeuren?
Het zit zo: deze week krijg je als je kleding shopt het derde artikel gratis. En het fijne is: alles mag gecombineerd worden, van heren- tot dames- en kinderkleding. Naast een nieuwe jurk kun je dus ook die leuke trui kopen. Plus een jasje om je outfit compleet te maken. (Lees hier hoe je de perfecte winterjas bij je jurkjes kiest!) Of ga – waarom ook niet? – voor drie jurkjes. En ach, gooi ook meteen iets leuks voor hem in dat winkelwagentje. Het is tenslotte gratis.

Wat is het addertje onder het gras?
2+1 gratis dus. Yay! Bijna alle fashion uit de collectie doet mee, waaronder dus een flink aantal jurkjes. Een dingetje: de actie is alleen deze week geldig, van dinsdag 22 tot maandag 28 september. Wij hebben nog maar één ding te zeggen: waar wacht je nog op? De drie jurkjes hierboven zijn slechts een klein voorproefje; hier vind je er nog veel meer!

LEES OOK: 9 redenen om van de herfst te houden

Lees ook