1. Home
  2. Inspiratie
  3. Waarom deze jurk zo populair is bij weervrouwen

Waarom deze jurk zo populair is bij weervrouwen

Door Darcy Oerlemans - Dinsdag 24 November 2015 | 16:32

Normaal gesproken zijn we niet bijzonder geïnteresseerd in de weersvoorspellingen in de VS. Maar onze jurkenradar pikte iets op: één jurk kwam wel erg vaak in het Amerikaanse weerbericht voor. Wat is het geheim van deze jurk?

weervrouw jurk

Strenge regels
Als weervrouw is het een crime om een geschikte jurk te vinden. Niet alleen ziet zo’n beetje het hele land je outfit – no pressure at all – ook zijn er vaak strenge regels voor wat wel en niet mag. Zeker belangrijk als er een green screen is, want voor je het weet kun je de temperaturen van je groene jurk af lezen.

Koopje
Dus wat doe je als je de perfecte weervrouwenjurk hebt ontdekt? Juist, je deelt ‘m met je collega’s op Facebook. Tenminste, zo dacht de dame die deze jurk van Amazon aanraadde. En omdat deze perfecte tv-jurk maar zo’n 20 euro kost, en in zeven kleuren te krijgen is, volgden meer dan vijftig weervrouwen haar voorbeeld. Dat ziet er ongeveer zo uit!

Hebben!
Voor alle weervrouwen, presentatrices, nieuwslezeressen enzovoort, die het liefst morgen nog zo’n perfecte tv-jurk in hun kast willen: niet getreurd. Hier vind je talloze zakelijke jurken. Of kijk hier voor meer jurkjes onder de € 25,-. Wil je toch de originele versie? Die shop je hier.

 

Lees ook