1. Home
  2. Inspiratie
  3. Vrolijk Paasvoordeel! Nu tot 30% korting bij de Bijenkorf

Vrolijk Paasvoordeel! Nu tot 30% korting bij de Bijenkorf

Door Britte Kramer - Woensdag 12 April 2017 | 13:24

Met een beetje geluk ben je straks drie of zelfs vier dagen vrij, dus wij hebben alvast even het weerbericht bestudeerd. Samenvatting: grijze wolken en spetters regen. Wat te doen? De Bijenkorf weet raad. Na het eieren zoeken duik je regelrecht achter je computer om de rest van het weekend parels te zoeken. En met parels bedoelen we die duizenden artikelen die meedoen met het Vrolijk Paasvoordeel: tot wel 30% korting op heel veel lievelingsmerken!

Bijenkorf Paasvoordeel

Jouw lievelingsmerken

Wist je al dat de Bijenkorf laatst een hele stoot nieuwe merken heeft toegevoegd aan het assortiment? Niet alleen in de winkel, maar ook online! We noemen een IKKS, Liu Jo, Part Two, Second Female en Y-3. En – ja, echt – ook YEEZY van Kanye West hangt sinds dit seizoen in de schappen van de Bijenkorf. Met een beetje geluk zijn jouw favorieten nog in de aanbieding ook. Dat zou pas een vrolijk Pasen zijn, of niet dan?

Hippe zwangerschapsjurkjes & bruiloftlooks

En laten we vooral ook niet die fijne merken vergeten die er dit seizoen gewoon wéér bij zijn. De supermooie jurkjes van Sandro, de hippe zwangerschapsjurkjes van Queen Mum, de unieke ontwerpen van Designers Remix: je shopt ze dit weekend lekker met korting! En ga je deze zomer naar een bruiloft? Dan loont het ook de moeite om een kijkje te nemen tussen de jurken van Ted Baker – uiteraard ook via de Bijenkorf!

Niet alleen jurkjes

Naast de 1800 (!) jurken die je nu met korting scoort, is dit ook hét moment om toe te slaan als je nieuwe schoenen zoekt, of een mooie tas, of een luxe ketting, of…

Klik hier om direct naar de actiepagina te gaan >>

Lees ook