1. Home
  2. Inspiratie
  3. Voor ’n prikkie naar het altaar

Voor ’n prikkie naar het altaar

Door Britte Kramer - Dinsdag 09 Februari 2016 | 10:54

Romantiek kent geen grenzen. Dus als je budget het even niet toelaat om een gigantische hoempapajurk aan te schaffen, maar de liefde zó groot is dat wachten ook geen optie is, dan moet dat een huwelijk niet in de weg staan. Dat vond Zeeman ook. En dus bracht de winkelketen gisteren o zo fijn nieuws naar buiten: 1500 bruiden krijgen de kans een betaalbare bruidsjurk aan te schaffen. Gewoon bij Zeeman.

Goedkope trouwjurkDe betaalbare bruidsjurk werd door Zeeman zelf ontworpen, kost niet meer dan drie tientjes (€ 29,99 – HOE dan?) en is opgebouwd uit zijde en drie lagen tule. Met de kanten top daarbij opgeteld is de jurk niet veel minder feestelijk dan een jurk die, zeg, honderd keer zoveel kost.

HO! Wacht!
Voor je meteen naar Zeeman sjeest: wij namen al een kijkje en kwamen tot de – niet heel verrassende – conclusie dat de jurken direct al uitverkocht zijn. Net als de bijpassende bruidsmeisjesjurk. Die was dan ook maar € 6,99 en misstaat niet in de gemiddelde verkleedkist. Misschien was het sowieso handiger en eerlijker geweest van Zeeman om even te wachten tot carnaval compleet voorbij is, maar laat dat een leer zijn voor de volgende keer. Wij verwachten namelijk dat dit verhaal nog een staartje – of sleep – krijgt. UPDATE: Ja hoor, en sneller dan verwacht! Later vandaag komt er een tweede lading online, en volgende week volgt er nog een laatste batch.

Maar er is méér
Wél nog beschikbaar zijn de eveneens spotgoedkope bruidsaccessoires. Wat dacht je van kanten jarretels voor € 1,99, een kousenband voor € 0,99 of een pareldiadeem voor € 1,99? Dan houden wij je niet langer op, want voor je ’t weet zijn ook deze items gevlogen. Hier vind (en koop) je de gehele bruidscollectie van Zeeman!

ASOS Wedding
Mocht je alsnog achter het net vissen, weet dan dat er ook andere opties zijn. ASOS komt in april van dit jaar met eigen betaalbare bruidsjurken, en heeft nu al een speciale bruidsmeisjescollectie waar hele mooie witte exemplaren bij zitten, die prima volstaan voor de bruid zelf. En ook bij ASOS ben je vaak niet meer dan vier à vijf tientjes kwijt, vooral nu niet (SALE!). En het is toch net even een tikkie origineler dan het Zeeman-exemplaar waar straks 1500 vrouwen het jawoord in geven…

Foto en video: Zeeman

Lees ook