1. Home
  2. Inspiratie
  3. Victoria Beckham: binnenkort voor iedereen bereikbaar

Victoria Beckham: binnenkort voor iedereen bereikbaar

Door Britte Kramer - Maandag 24 Oktober 2016 | 17:24

Victoria Beckham maakt de heerlijkste poppenjurken. Onder het ready-to-wear-label Victoria Beckham, én het iets jongere, goedkopere Victoria, Victoria Beckham (VVB). Maar voor wie ook de prijzen van dit zusterlabel nog iets te gortig vindt (zeg, een nulletje te veel), is er buitengewoon goed nieuws, op deze grauwe maandag.

 

Onze Vic gaat namelijk een samenwerking aan met Target. Ze ontwierp meer dan tweehonderd items. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor kleine dametjes. Wat zeggen we: er is zelfs een collectie voor baby’s! Het gaat om stukken die ze ofwel zélf zou dragen, of waar dochtertje slash mini-fashionista Harper een gat voor in de lucht zou springen.

Voor een prikkie in haar ontwerpen
De hele boel ligt komend voorjaar – april 2017 – in alle Target-winkels. Eh, ja: in Amerika dus. Gelukkig is Victoria zo lief om een selectie van items aan te bieden via haar eigen website, zodat ook wij Europeanen voor een prikkie in haar ontwerpen kunnen shinen. Dat stond, zo zegt ze, namelijk al een tijdje op de planning: kleding aanbieden aan mensen die geen designerprijzen kunnen (of willen) betalen.

(Bijna) alles onder de € 40,-
Speels, karakteristiek en verfijnd, zo omschrijft ze haar lijn voor target. In dezelfde categorie als haar VVB-collecties dus, maar dan nog stukken goedkoper. Het goedkoopste zal 5 euro kosten, het duurste 65. Maar je mag er vanuit gaan dat de meeste prijzen onder de 40 euro blijven.

Noteren: 9 april 2017
O, bang dat je maat er niet tussen zit? Dat Vic alleen ontwerpt voor ranke modellenlijfjes? De maten van deze Target-collectie rijken van XS tot XXXL. Dus. Markeer 9 april 2017 in je agenda. De collectie van Victoria Beckham ligt dán namelijk in de schappen van Target en in de digitale schappen van Target.com en VictoriaBeckham.com. Tot 30 april, of zolang de voorraad strekt.

The real deal
In de tussentijd shop je hier gewoon the real deal: Victoria Beckham en Victoria, Victoria Beckham (VVB).

Lees ook