1. Home
  2. Inspiratie
  3. Het V&D Prijzencircus is weer begonnen!

Het V&D Prijzencircus is weer begonnen!

Door Arantxa Brammerloo - Donderdag 26 Maart 2015 | 09:04

VD-Prijzencircus-blog

Het is eindelijk zover: vandaag gaat het V&D Prijzencircus van start! Ook dit jaar hebben wij weer een wensenlijstje klaar staan om voordelig de leukste items te scoren. In de 50 ͤ (!) editie van het Prijzencircus profiteer je ruim drie weken lang van de beste items met fikse kortingen, dagknallers en nieuwe merken. Extra reden voor een feestje dus!

Wie jarig is, trakteert!
Ook dit jaar pakt V&D weer groots uit. Van donderdag 26 maart 2015 t/m zondag 12 april 2015 wordt het warenhuis namelijk voor de 50 ͤ  keer omgetoverd tot een waar circus en dat moet natuurlijk gevierd worden. Er zijn 50 nieuwe topmerken zoals Dorothy Perkins, Wallis en Desigual aan het V&D Prijzencircus toegevoegd. Doe inspiratie op online of trek de stoute schoenen aan en ga naar een van de winkels. Bereid je wel alvast voor op de drukte!

Want, je kent het vast wel: ’t is een drukte van jewelste, je kaapt nét het laatste truitje weg onder de neus van je buurvrouw en terwijl je triomfantelijk wegloopt – en onderweg nog 10 andere items claimt – word er omgeroepen dat de winkel gaat sluiten. Nééé! Geen paniek. Vandaag kun je tot 21.00 uur shoppen bij V&D. Je hebt dus extra lang de tijd om te genieten van al die unieke aanbiedingen. Geen zin in de drukte? Shop dan snel en gemakkelijk via vd.nl.

Dagknallers
Bovenop al dat moois, kun je tijdens het V&D Prijzencircus ook nog eens vier dagen lang genieten van unieke Dagknallers met kortingen tot wel 50%. Op 26, 27 en 28 maart vind je bij V&D vier producten die alleen die dag zijn afgeprijsd. Op zondag 29 maart is er een exclusieve online Dagknaller. Wees er snel bij, want de koopjes vliegen de winkel(mand) uit!

Ook zo benieuwd naar de koopjes? Hieronder alvast een kleine preview van al het moois. Veel plezier met shoppen!

V&D-prijzencircus-jurkjes-1

LIV Collection € 39,95,- € 25,-  | LIV Collection € 29,99,- € 19,- | Dorothy Perkins € 39,99,- € 29,-  

 

V&D-prijzencircus-jurkjes-2
Tom Tailor € 49,99,- € 35,- | Lyla Lyla € 54,95,- € 39,- | LIV Collection € 29,99,- € 19,-

Lees ook