1. Home
  2. Inspiratie
  3. Met deze trouwjurk trends ben je in 2018 helemaal on fleek

Met deze trouwjurk trends ben je in 2018 helemaal on fleek

Door Hiran Tawfik - Dinsdag 27 Februari 2018 | 12:30

Ben jij al jarenlang aan het fantaseren en dromen over jouw bruiloft? Van de locatie, tot de bruidsmeisjes, en van de bloemen tot het allerbelangrijkste: de trouwjurk! Heb jij nu eindelijk een kei van een verlovingsring om je vinger en ben je helemaal klaar om in het huwelijksbootje te stappen?

 

Trouwen is één van de mooiste en meest onvergetelijke momenten uit je leven. Jij bent natuurlijk al maandenlang aan het plannen, regelen en van hot naar her aan het rennen, om jouw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. En je wilt natuurlijk dat ook jouw bruidsjurk helemaal on fleek is. Daarom zetten wij de belangrijkste trends voor je op een rijtje, zodat je alvast online wat inspiratie kunt opdoen voor jouw perfecte wedding dress!

 

Trouwjurk

SIMPEL, MAAR SEXY TROUWJURK

Keep it simple, but classy en draag gewoon wit! Dit hoeft zeker niet saai te zijn. Voeg subtiel een sexy element in je jurk en show some skin. Dit kun je doen door een jurk te dragen met een lage rug , een hoge split of laat gewoon meer van je schouders zien en draag een off-the-shoulder jurk.

 

GA VOOR KLASSIEK MET LANGE MOUWEN

Zoek je een meer classic look? Kies dan een bruidsjurk met lange mouwen. Dit is totaal niet ouderwets, maar juist zeer chic! Neem een jurk met een ander soort stof om het interessant te houden. Combineer beide trends en ga voor een jurk met doorschijnende kanten mouwen!

RUCHES TO THE MAX

Wat dacht je van ruches? Deze geven je trouwjurk een romantische feel en zijn ook erg hot dit jaar. Met ruches val je lekker op en ben je super modieus op je eigen ‘bohemian’ bruiloft!

GLITTEREN MET PAILLETTEN & KRAALTJES

Pak je shine en draag een jurk die sparkelt! Er zijn veel varianten waarbij pailletten, kralen of steentjes een trouwjurk net dat beetje extra geven. De rest van je accessoires houd je verder simpel, omdat je jurk natuurlijk jouw main accessoire is.

Je hebt nu een flinke dosis inspiratie opgedaan en je weet welke bruidsjurken dit jaar on trend zijn. Zit jouw toekomstige trouwjurk hierbij? Welke keuze je ook maakt, jouw bruiloft wordt hoe dan ook onvergetelijk!

Meer fantastische bruidsjurken vind je hier

Lees ook