1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trends: Dierenprint

Trends: Dierenprint

Door Merel Van Hees - Zaterdag 04 Oktober 2014 | 10:00

Van dierenprintjes zijn we voorlopig nog niet af. Waar we eerst vooral de panterprintjes op jurkjes zagen, zien we nu allerlei dieren op verschillende mode items voorbij komen. Ook dit jaar is het weer hartstikke hot! Laat het vandaag ook nog eens Dierendag zijn, een extra teken dus om de dierlijke printjes in de spotlight te zetten.

Zoals eerder gezegd blijft het dit jaar dus niet alleen bij de jurkjes. Ook tassen en schoenen zijn dit seizoen het mikpunt geworden. Op deze items zien we subtiele details van een Tijgerprint. Maar ben je niet zo’n durfal? Er zijn genoeg accessoires te koop om net even die pittige twist aan je dagelijkse outfit te geven.

Bij deze trend moet je heel goed opletten want de outfit kan snel ordinair overkomen en dat willen we natuurlijk absoluut niet. Hier geldt vooral less is more. Wil je de dierenprint dus optimaal naar voren laten komen, combineer met zwart, grijs en goudtinten!

Geïnspireerd geraakt? We hebben de leukste items hieronder voor je op een rijtje gezet. Dus shop snel onderstaande items en haal het dier in je naar boven!

Dierenprint | Jurkjes.nl

Van links naar rechts: Jurk Vila € 69,99 | Sjaal Replay € 34,95 | Tas Cowboysbag € 159,95 | Laars KMB € 159,95

Lees ook