1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trend: Peplum jurkjes

Trend: Peplum jurkjes

Door Marise Doeve - Woensdag 08 Augustus 2012 | 12:02

Je hebt ze vast al voorbij zien komen want peplum jurkjes zijn deze zomer meer dan hot! Maar wat is een peplum nou precies en hoe kun jij deze het beste dragen?

Een peplum is eigenlijk niet meer dan een kort schortje, ook wel overrokje genoemd. De peplum kan op een top, jasje, rokje of jurk zitten en zit altijd in het middel. Afhankelijk van de hoogte kan de peplum heel handig jouw buikje verdoezelen of juist jouw vrouwelijke vormen benadrukken.

Peplum jurkjes | Jurkjes.nl

De truc van de peplum is om een exemplaar te kopen dat goed aansluit op jouw lichaam. De perfecte hoogte van de peplum begint op het dunste punt van jouw taille en loopt uit tot het breedste deel van jouw heupen. Op deze manier verstop je jouw buikje en benadruk je mooie vrouwelijke heupen.

Peplum jurkjes | Jurkjes.nl

Uiteraard zijn wij vooral fan van de peplum jurkjes maar ook met een broek of rok met peplum top kun jij heel stijlvol voor de dag komen. Tip: kies als je korte benen hebt voor een korter rokje/jurkje en combineer met een paar hoge hakken.

Peplum jurkjes | Jurkjes.nl

Uiteraard hebben wij weer een paar leuke peplum jurkjes voor je verzameld. Zien we jou binnenkort ook in een peplum jurkje?

Trend: Peplum jurkjes op Jurkjes.nl

Van links naar rechts: Only celia peplum dress zwart € 24,95,  AX Paris jersey peplum dress navy € 39,95, Steps peplum bombshell dress rood € 89,95, Steps peplum bombshell dress blauw € 89,95

Lees ook