1. Home
  2. Inspiratie
  3. Tips: zo fake je een plattere buik of slankere bovenbenen

Tips: zo fake je een plattere buik of slankere bovenbenen

Door Shelley Beekman - Zondag 08 December 2013 | 10:00

corrigerende tips

We dromen allemaal van een killer body zoals die van Doutzen Kroes, helaas is het voor de meeste vrouwen bijna onmogelijk om er zo uit te zien. Toch willen we allemaal het beste voor de dag komen. Droom jij van een plattere buik of slankere bovenbenen? Of zou je wel net een paar centimeter langer willen zijn? Met deze simpele tips zie jij er straks net zo stralend uit als menig celebrity!

Plattere buik

Een plattere buik willen we allemaal wel, helaas hebben we niet allemaal de tijd om uren in de sportschool te zweten. Een makkelijke tip voor een platte buik is dan toch: corrigerend ondergoed. Denk nou niet meteen aan die grote oma onderbroek, want we gaan voor een plattere buik. Je kunt gewoon onderjurk met corrigerend effect kopen. Die zorgt ervoor dat de buik strak en glad wordt en neemt ook meteen je heupen mee. Ideaal voor onder een strakkere jurk!  Liever een gewoon onderjurkje? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hier onze onderjurkjes.

Ontzichtbare bh

We zijn dol op jurkjes met een open rug en cut-outs, maar soms kan je dan geen bh aan, niet getreurd er is wel degelijk een oplossing! Je kunt bij de meeste lingeriezaken tegenwoordig namelijk een plak bh kopen. Zo kom je makkelijk die -3 graden door zonder gênante taferelen. – “Hé is het koud daar?!” – en het geeft ook nog eens een wat zekerder gevoel. Bovendien hoeft niemand je plak bh te zien én ziet dat jurkje er prachtig uit!

Strakkere billen en bovenbenen

Hoe doen al die celebs het toch?! Elke keer weer in de mooiste en strakste jurken op de red carpet verschijnen zonder ook maar een grammetje vet en ook geen enkel putje of deukje. Nou, om je uit de droom te helpen, veel bekendheden zijn gezwicht voor het corrigerend ondergoed, van jurkjes tot gewoon een soort broekje waarbij de billen worden gelift en de bovenbenen glad en strak worden getrokken. Iets voor jou? Neem dan hier eens een kijkje voor betaalbaar corrigerend ondergoed.

Langer en slanker lijken

Hoge hakken zijn hier het magische toverwoord. Als tip voor hoge hakken kunnen wij je meegeven, draag hakken die je al meerdere keren hebt aangehad zodat je niet na 5 minuten al vergaat van de pijn. Je kunt ook van die speciale high heel pads kopen die geven je voeten iets meer rust. Kies ook voor hakken met een plateau zool, daardoor lijken ze hoger maar zitten ze veel comfortabeler. Behalve langer en slanker, zijn hoge hakken natuurlijk ook ontzettend sexy en vrouwelijk.

 corrigerende tips

Lees ook