1. Home
  2. Inspiratie
  3. Tip: fijne kortingen op haarstyling producten!

Tip: fijne kortingen op haarstyling producten!

Door Shelley Beekman - Woensdag 11 December 2013 | 09:52

als je haar maar goed zit

Na het aanschaffen van de perfecte jurk, het inlopen van je hoge hakken en als je make-up helemaal geperfectioneerd is, blijft er nog een ding over: je haar! Het gezegde ‘als je haar maar goed zit’ is er niet voor niks en daarom is het echt not done om als een pluizenbol over straat te gaan. Maar niet getreurd want wij hebben de perfecte oplossing.

Je kunt natuurlijk uren voor het feestje of etentje dat je gepland hebt naar de kapper gaan zodat zij je coupe helemaal perfect stijlt maar dat kan je ook net zo makkelijk zelf doen. Met een stijltang of een goede krultang is jouw haar in no time party-proof.

Heb je nog geen stijltang in huis of ben je bang dat met je huidige haarproducten je niet het gewenste resultaat behaald? No worries! Wij hebben een aantal top aanbiedingen waarmee je gegarandeerd een perfecte coupe creëert.

stijltang korting stijltang korting

Met deze stijltangen tem je jouw wilde lokken optimaal. Natuurlijk zijn er nog veel meer producten te vinden op deze website. Deze twee aanbiedingen gelden t/m 31 december dus zorg dat je er op tijd bij bent! Anders lijkt dat kappersbezoekje misschien toch niet zo’n gek idee.

Wil je je haar een keertje extra verwennen met een exclusief haarproduct of een speciale shampoo die eigenlijk niet te koop is bij de drogist? Dan hebben we daarvoor ook een leuke aanbieding. Lecostore (je weet wel, van Leco-als-je-haar-maar-goed-zit-Zadelhoff) geeft namelijk 5% korting én een gratis Kerastase haarproduct (t.w.v. € 9,95) bij elke bestelling, ook hier geldt: t/m 31 december!

korting bij lecostore

Lees ook