1. Home
  2. Inspiratie
  3. #TheDress is terug!

#TheDress is terug!

Door Darcy Oerlemans - Maandag 28 September 2015 | 15:42

#TheDress

In februari ging de hele wereld uit z’n dak om #TheDress. Niet omdat de jurk zo mooi was, maar omdat we het maar niet eens konden worden over de kleur. Was het ding nou blauw met zwart of wit met goud? We waren ‘m al bijna vergeten, maar nu is-ie terug – speciaal voor Halloween!

Halloween
Stiekem hoopten we dat we de vraag ‘welke kleur is deze jurk?’ nooit meer hoefden te horen. Maar het was zo’n internetsensatie dat we ergens wel wisten dat we er nog niet vanaf waren. En ja hoor: The Dress is terug, maar dit keer als Halloweenkostuum. Nu geen geruïneerde relaties, verbroken vriendschappen of familieruzies, want de jurk is gewoon half blauw-met-zwart en half wit-met-goud. Pluspuntje: geen openingszinnen nodig, want met deze jurk kun je onmogelijk onopgemerkt blijven.

Hebben?
De originele jurk vind je hier. De Halloweenversie (hierboven te zien) die de Amerikaanse webshop Yandy.com verkoopt is een kortere, sexy variant en kost omgerekend zo’n € 42,-. Enne, ze doen aan international shipping, dus je hoeft niet eens zelf achter de naaimachine! Succes verzekerd, want door mensen te herinneren aan de dag die ze zó diep hadden weggestopt, jaag je ze geheid de stuipen op het lijf…

LEES OOK: 
Deze jurk heeft een wachtlijst van 900 mensen >>
Sexy! Daphne Bunskoek op het Film Festival >>
Wat er gebeurt als 3 tomboys jurken dragen >>

Lees ook