1. Home
  2. Inspiratie
  3. How to wear: stoer, maar toch vrouwelijk

How to wear: stoer, maar toch vrouwelijk

Door Hiran Tawfik - Woensdag 07 Maart 2018 | 10:00

A girly girl, ben jij dat? Een jurk om je curves te showen, hoge hakken, een leuke tas en natuurlijk je (faux!) fur coat and you’re good to go! Herken jij hier jezelf in en draag jij dit het liefst elke dag? Vind je het belangrijk dat je een stoer element in je look toevoegt, maar vind je het lastig om dit doen? Wij leggen je uit hoe jij die perfecte outfit kunt creëren, die zowel vrouwelijk als stoer is. 

STOER EN VROUWELIJK, ZO DOE JE DAT!

Dus je wilt een beetje meer aandacht besteden aan je outfit en net even wat meer spice toevoegen? Het beste kledingstuk dat je kunt dragen is natuurlijk – drumroll please – de jurk! Misschien zag je die al aankomen, want bij ons vind je natuurlijk alleen maar jurken. Nu is dit natuurlijk het ultieme item om te dragen, makkelijk, veelzijdig en vrouwelijk. Voor wat extra pit combineer je favoriete jurkje een keer met enkellaarsjes, over-the-knee boots of Dr. Martens. Maak je look af met een spijkerjack, een flinke lading kettinkjes om je hals, sailor cap en rode lippen.

SNEAKERS ARE THE WAY TO GO

Ben jij een sneaker freak? Dan is het super easy om een jurkje te dragen in combinatie met jouw favo paar gympen, enorm comfortabel dus! Wat blijkt? Een leren jas is je beste vriend als het gaat om een vrouwelijke look stoer te maken. Hakken laten je benen lang lijken, maar sneakers kun je ook makkelijk dragen met een jurk. Gebruik dit in jouw voordeel!

SPORTY MEETS HIGH HEELS

De Athleisure trend, hier hebben wij het al eens over gehad. Deze trend combineert de woorden atlethic en leisure, oftewel atletisch, sportief en vrije tijd. Misschien is het eerste dat in je opkomt een sportpakje? No, no, no daar doen wij niet aan. We hebben het over een sportief jurkje, enorm comfortabel en super stijlvol natuurlijk. Met een goeie dad sneaker of een paar hoge hakken, is jouw outfit compleet!

At the end of the day gaat het erom dat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt in zowel je jezelf als in je outfit. Hopelijk helpen deze jurkjes jou daarbij! Vind hier jouw favorieten >

Lees ook