1. Home
  2. Inspiratie
  3. In de stijl van: La La Land

In de stijl van: La La Land

Door Sanne Van Der Ploeg - Dinsdag 24 Januari 2017 | 15:54

De spraakmakende film ‘La La Land’, heb jij ‘m al gezien? Een ode aan de klassieke Hollywoodmusicals, vol zang, dans en… heel veel mooie jurken. Emma Stone (als Mia) verschijnt in het ene mooie exemplaar na het andere. ‘Having colours that pop is very much the theme of this movie’ vertelt kostuumontwerpster Mary Zophres. Een boel vrolijke knalkleuren, poppige petticoatmodellen en retro vibes: wij zijn verliefd!

‘Someone in the crowd’

Voor wie de film nog niet gezien heeft: hoofdpersoon Mia (Emma Stone dus) wil het maken als actrice. Hoog tijd dus om eens goed te netwerken! Haar huisgenootjes halen haar over om naar een megagroot Hollywoodfeest te gaan en tijdens een fijn getting-ready-nummer – genaamd ‘Someone in the crowd’ – hijsen de meiden zich alle vier in een primair kleurtje: blauw, groen, rood en geel.

Wil jij deze look ook rocken met je vriendinnen? En wie weet wel je eigen Ryan Gosling aan de haak slaan? Wij zetten de coolste jurken in deze knalkleuren voor je op een rij >>


Shop hier de coolste jurkjes à la ‘Someone in the crowd’ >>

 

‘The fools who dream’

Naarmate de film serieuzer wordt, worden de jurken dat ook. Mia struint tevergeefs auditie na auditie af, maar ze geeft niet op om haar droombaan als actrice te krijgen. Hoewel ze veel afwijzingen krijgt te verduren, is dat niet aan haar te zien: in haar casual-chique outfits loopt ze er steeds superstijlvol bij.

Net zo stijlvol je droom(baan) najagen? In deze Mia-waardige jurken kan het nooit lang duren voor je je doel bereikt >>

Shop hier stijlvolle (sollicitatie)jurken à la ‘The fools who dream’ >>

 

De mooiste jurkjes shop je hier op Jurkjes.nl!

Lees ook