1. Home
  2. Inspiratie
  3. Stacey Rookhuizen gaat Project Catwalk presenteren

Stacey Rookhuizen gaat Project Catwalk presenteren

Door Admin - Maandag 06 Juni 2011 | 15:22

Stacey Rookhuizen bij Mary Poppins premiére met Viktor & Rolf

Bron: Staceyrookhuizen.com

De 25 jarige Stacey Rookhuizen, bekend als jurylid van X-factor, gaat Project Catwalk presenteren. Project Catwalk zal haar eerste kennismaking zijn met het presenteren en ze kijkt er erg naar uit: “Voor het eerst in mijn leven ga ik een programma presenteren! Echt te gek. Al jaren ben ik fan van de Amerikaanse serie, ik heb alle afleveringen gezien. Ik word gewoon de Nederlandse Heidi Klum.

 

Stacey staat bekend als een waar mode icoon. Ze werd vorig jaar door Nederlandse modedesigners verkozen tot ‘Dutch Fashion Icon Femme 2010’ en het jaar daarvoor werd ze al door de lezeressen van de Cosmopolitan verkozen tot ‘Stijlicoon van 2009’. Als jurylid van X-factor verschijnt ze regelmatig in extravagante en opvallende outfits die vaak uit het atelier van Viktor & Rolf komen. Viktor & Rolf beschrijven Stacey dan ook als een megawoman: “Iemand die zo jong al zo zelfverzekerd is, en voor Nederland een ongekende glamourfactor heeft, is wat mij betreft een megawoman. Ze is ambitieus en daar schaamt ze zich niet voor. Ze heeft een presence die verder gaat dan alleen Nederland.”

De opnames voor dit derde seizoen gaan van start in Juli en het zal uitgezonden worden in het najaar. Wij kunnen niet wachten om al die creatieve creaties weer te mogen zien.

Lees ook