1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jury Project Catwalk bekend!

Jury Project Catwalk bekend!

Door Admin - Dinsdag 26 Juli 2011 | 10:55

Project Catwalk JuryDe nieuwe jury van Project Catwalk is bekend. Niemand minder dan de modeontwerpers Olcay Gulsen en Jan Taminiau zullen de rol van strenge jury op zich nemen. Al eerder schreven we een stukje toen bekend werd dat Stacey Rookhuizen het programma gaat presenteren.

Olcay Gulsen is ontwerpster en eigenaresse van Supertrash, één van onze favoriete merken. Olcay heeft een sterk zakelijk gevoel, maar ook oog voor trends en mode. Daar tegenover wilden ze graag iemand die minder commercieel is, maar meer couture maakt. Dat is Jan Taminiau geworden. Lady Gaga en Beyonce zijn al gespot in de kleding en schoenen van deze jonge couture designer maar ook Máxima verscheen meerdere keren in één van zijn creaties.

Als laatste is Carlo Wijnands benaderd om de mentor van de Project Catwalk kandidaten te worden. Carlo Wijnands was dit jaar programmadirecteur van de Fashoin Week en hij is betrokken bij alle mode-opleidingen in het land. “Als iemand nieuw talent weet te scouten, dan is Carlo het” aldus Stacey Rookhuizen.

Stacey Rookhuizen noemt het een “Briljant team. Het zijn allemaal mensen met een serieuze modeachtergrond en een goede reden om in een jury te zitten of coach te zijn. Het zijn niet zomaar de eerste de besten.

Wij zijn erg benieuwd naar dit nieuwe seizoen van Project Catwalk. Het zal uitgezonden worden in het najaar.

Lees ook