1. Home
  2. Inspiratie
  3. ShopVIP’s 1000ste sale party

ShopVIP’s 1000ste sale party

Door Chantal Kosters - Woensdag 26 September 2012 | 11:18

Ter ere van de 1000ste sale op ShopVIP.com, hield de exlusieve shopping site een feestje in het Amstel Hotel en wij waren erbij! Net als vier jaar geleden bij de start van ShopVIP.com was ook dit keer überstylist Bastiaan van Schaik gastheer van de avond! De 1000e sale is natuurlijk niet zo maar een sale. Daarom vierde ShopVIP.com de 1000e sale met een super sale met meer dan 20 topmerken met 70% korting!

Niet bekend met ShopVIP.com? Het is een online shopping community met wekelijks aanbiedingen van exclusieve mode merken, waar je alleen gebruik van kunt maken als je lid bent. Het feestje bestond uit een modeshow met kleding die vanaf dat moment in de super sale te koop was. De setjes werden natuurlijk gestyled door Bastiaan van Schaik zelf. De merken die in de show voorbij kwamen en die met 70% korting te shoppen zijn, waren onder andere MyBrand, Guess, 7 for All Mankind, Filippa K en M Missoni. Naast alle modepers waren ook BN’ers als Ferry Doedens, Hanna Verboom, Gigi Ravelli, Stacey Rookhuizen en Liza Sips van de partij. De show werd afgesloten met een waar dans spektakel van Furious Flow!

Tot slot werden kledingstukken en accessoires van BN’ers getoond. Deze topstukken zijn ingezameld voor een veiling in samenwerking met FashionBash (het fashion for charity bedrijf van Carolien Spoor). Op één van de foto’s hieronder zie je Bastiaan van Schaik met zijn tas en stylist Janice met zijn jurk.

Lees ook