1. Home
  2. Inspiratie
  3. Shoppen: Kerstjurkjes om in de stemming te komen

Shoppen: Kerstjurkjes om in de stemming te komen

Door Shelley Beekman - Dinsdag 26 November 2013 | 11:12

kerstjurkjes

Terwijl de goedheiligman onze daken nog moet bewandelen, zijn wij alweer druk bezig met de kerstdagen. Wat trekken we aan? Wat doen we met ons haar? Wel of geen hoge hakken? Gaan we nog naar dat ene leuke feestje of blijven we bij de familie plakken? Genoeg zorgen om ons druk over te maken. Om je in ieder geval alvast een beetje op weg te helpen hebben wij een aantal kerstjurkjes waar wij onszelf wel in zien paraderen deze feestdagen.

Natuurlijk is het geen verplichting om een avondje met de familie door te brengen in een galajurk. Toch vinden wij vrouwen het vaak wel leuk om ons een beetje op te doffen met de feestdagen. Dus misschien een mooi jurkje dat net wat chiquer is dan onze dagelijkse kloffie. Ga je voor strak of juist wat losser, it’s up to you!

Met een wijntje in de ene hand en een kerstkransje in de ander kun jij lekker natafelen en bijkletsen met je familie die je eigenlijk veel te weinig ziet. Mocht je daarna toch nog door gaan naar dat ene leuke feestje dan zit jij met jouw kerstjurk altijd goed. En zo niet, dan kan je hem met Oud & Nieuw ook gewoon nog aan!

kerstjurkjes

Klik hier om alle zwarte jurkjes te bekijken

kerstjurkjes

Klik hier om alle rode jurkjes te bekijken

Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk ons eens op Pinterest, we hebben een speciaal bord voor kerst en kerstjurkjes!

Lees ook