1. Home
  2. Inspiratie
  3. Rock de grijstinten trend

Rock de grijstinten trend

Door Merel Van Hees - Woensdag 15 Oktober 2014 | 17:04

Werp even een serieuze blik in je kledingkast, ja hoor, daaronder op de stapel blinkt een grijs jurkje, oh en bovenin ligt die warme donkergrijze sweater. Grijs is een super makkelijke kleur om te combineren en met deze kleur zit je altijd goed. Maar wat weet jij eigenlijk over het imago van deze kleur? Juist, waarschijnlijk niet zo veel. Daar gaan wij nu verandering in brengen!

Heb jij ook vaak de neiging om die grijze sweater te verkiezen boven die leuke donkerrode? Duidelijk, jij bent een control freak en wil graag precies weten waar je aan toe bent. Daarnaast is bewezen dat mensen met een kantoorbaan graag grijze items dragen, grijs geeft namelijk ook een gevoel van rust omdat het een super neutrale tint is. Werk je dus toevallig op kantoor? Kijk dan eens om je heen en spot hoe veel van je collega’s die grijze tint rocken.

Helaas wordt grijs ook vaak geassocieerd met saaiheid en onopvallendheid, denk maar aan de uitspraak ‘’een grijze muis’’. Forever 21 brengt daar verandering in en presenteert haar nieuwe Grijstinten collectie. Deze collectie showt jou dat grijs helemaal niet saai is maar juist super stoer en stijlvol!

Van zacht grijs tot prachtig antraciet. Elke tint komt voorbij in deze collectie en zijn absolute musthaves voor jouw garderobe. Grijs spice je op met groen of taupe, maar nog veel leuker is om deze verschillende kleuren grijs met elkaar te combineren, zo krijg je een lekker speels effect.

Nieuwsgierig naar deze collectie? Klik hier om te shoppen.

Grijstinten Forever21| Jurkjes.nl

Lees ook