1. Home
  2. Inspiratie
  3. Report: opening H&M Bonneterie + pre-shopping Balmain x H&M

Report: opening H&M Bonneterie + pre-shopping Balmain x H&M

Door Britte Kramer - Woensdag 04 November 2015 | 14:26

H&M Bonneterie

Een enorme rij ‘sparkly nostalgic‘-uitgedoste mensen (want dat was de dresscode), overal champagne, overal BN’ers en overal mode, en dat in een p.r.a.c.h.t.i.g. oud pand. Ja-ja, gisteren was de opening van H&M Bonneterie Den Haag. Voor wie het gemist heeft: H&M trekt in zowel het Haagse als het Amsterdamse pand van het failliete modewarenhuis Maison de Bonneterie.

Een bezoekje waard
Het is de derde H&M-winkel in Den Haag. Hij is groot en licht, en telt vijf verdiepingen. Je vindt er dan ook alles waar je behoefte aan hebt, of dat nou een nieuwe outfit voor jezelf, je vriend of je kind is, iets voor in huis of iets voor onder de douche. Het pand alleen al is, mocht je het nog niet kennen, zeker een bezoekje waard – vooral de prachtige koepel waar je vanaf alle verdiepingen zicht op hebt.

Shoppen, (champagne) sippen & socializen
De mooie DJ Mia More verzorgde – in glitterjurk – ondersteunende deuntjes voor bij het shoppen, (champagne) sippen en socializen. Al lieten Fred van Leer en Romy Monteiro zich daardoor niet tegenhouden om, zomaar op de schoenafdeling, ook een duit in het muzikale zakje te doen. Zie hier. Rond achten was het tijd voor OIJ. Je kent ‘m wel, van die hit ‘Blinded‘. En daarmee was de allernieuwste H&M officieel geopend. Feest!

HM Bonneterie

Balmain x H&M
Of iedereen per se zo nieuwsgierig was naar de winkel zelf, dat is lastig te zeggen. Het feit dat er een mogelijkheid was om de Balmain x H&M-collectie te pre-shoppen zal in elk  geval zeker niet tégengewerkt hebben. Op de bovenste twee verdiepingen waren namelijk speciale Balmain-hoekjes ingericht; een voor mannen en een voor vrouwen. Holland’s Next Top Model Loiza paradeerde zelfs al rond in de roze ‘edelstenenjurk’.

 

Love It #balmaination @fredvanleer

Een foto die is geplaatst door Loiza Lamers (@loizalamers) op

Jij in Balmain?
Nog éven geduld: morgenochtend om 9 uur luidt het startschot voor de rest van Nederland. Bij Marktplaats maken ze alvast wat kraampjes leeg; volgens het bedrijf is er nu al een 100% stijging in de zoekopdracht ‘Balmain’ en zullen nog vóór tienen de eerste stuks te koop staan. Tot nu toe was Jimmy Choo, met 5921 advertenties in de eerste maand, de meest populaire designer die z’n naam aan H&M verbond. Op nummer twee staat Versace, met 3297 advertenties.

Foto’s: Lindsey Blok

Lees ook